Силвия от „Фермата“: Заради родителите ми похабих 4 години от живота си!

0
579

Силвия от „Фермата“ разкри подробности за себе си и своя живот!

Силвия Сергеева, която остана на третото място в риалитито „Фермата„, в момента изживява мечтите си. Това можем да заключим не само от участието й в предаването на Би Ти Ви, но и от начина й на живот дотук.

Сиси е на 29 г., но все още е студентка. Тя следва своето второ висше образование и най-после прави нещо, което обича. Красавицата учи в НСА, специалност „Спортна аеробика“.

Интересен факт е обаче, че Силвия преди това има завършена съвсем различна специалност. Тя е дипломирана в областта на бизнес администрацията.

„Това беше желание на родителите ми. Истината е, че след като завърших, осъзнах, че това не е моята зона на комфорт. Не си се представях да стоя някъде по цял ден, аз съм свободомислещ човек, нещо винаги трябва да се случва при мен.“ – споделя Силвия от „Фермата“.



Силвия от „Фермата“

Така младата девойка на практика е пропиляла 4 години в образование, което не е искала. Майка й и баща й, последният от които е вече покойник, са настоявали дъщеря им да има диплома за нещо по-практическо.

Силвето обаче обръща посоката на живота си и тръгва по пътя, който й е на сърце. А именно спорта. Тя вече е в НСА и тази година й предстои дипломиране. Освен това работи като инструктор по сноуборд.

„Не печеля много, но съм щастлива. Спортът ме зарежда. Искам да се занимавам само с това.“ – казва още фермерката.

Тя не крие своето огорчение и разочарование от развоя на финала на „Фермата“. Силвия водеше почти докрая, когато зрителският вот обърна всичко и я остави едва на трета позиция.

„Доказах, че градските момичета също могат да работят здраво като на село. Доволна съм за пред себе си. Това, че не са ме подкрепили хората, не значи, че не съм заслужила успеха.“ – откровеничи Силвия Сергеева.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.