Ако детето ви се е родило в петък, е…

0
456

Те излъчват изключително силен магнетизъм

За никого не е тайна, че всеки ден от седмицата има свой заряд. Ето какво означава, ако детето ви се е появило на бял свят в петък.

петък
Те излъчват изключително силен магнетизъм

Смята се, че рожбите, които са дошли на бял свят в петък, са покровителствани от Венера. Всеки е наясно, че именно Венера е планетата на красотата и любовта.

Няма никакво съмнение, че ако детето ви е родено в петък, то ще излъчва изключително силен магнетизъм. Той ще ги съпровожда през целия им живот.
Освен това тези личности почти винаги са в центъра на вниманието, тъй като притежават притегателна сила.

В момента, в който се появят на дадено място, всички погледи са обърнати към тях и цялото внимание е съсредоточено върху тях.
Децата родени в петък несъмнено имат изключително приятна външност. Другата отличителна черта е, че притежават много особена харизма, дори специална.



Още в ранната си детска възраст тези деца обичат да им е уютно. В процеса на израстване от тях се оформят невероятни оратори. Дар словото им идва отвътре и могат да говорят изключително изразително в продължение на часове.

Обикновено когато пораснат бързо създават уютен дом и щастливо семейство. Винаги ценят значимите за тях хора. Обикновено срещат одобрение за всяко нещо, с което се захванат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.