Ето на кои цветове е добре да наблегнете във всеки ден от седмицата

0
631

Всеки ден носи своя заряд

Според специалисти, е добре да носите различни цветове във всеки ден от седмицата.

седмицата
Всеки ден носи своя заряд

Ето кой цвят е най-подходящ за всеки един от дните на седмицата:

Понеделник
Първият ден от седмицата е денят на Луната. Той се характеризира с нестабилност и променливо настроение. За да сте в отлична кондиция, е добре да заложите на мръсно бяло, пясъчно или сребристо.

Вторник
Той е подвластен на огнения Марс и това, което го отличава, е свръх енергията и желанието за победа. Именно поради тази причина е добре да заложите на червено, керемидено или кафяво.



Сряда
Този ден е подвластен на Меркурий. Атмосферата е благоприятна за провеждането на срещи и разговори. Най-подходящи са бялото и бледо жълтото.

Четвъртък
Този ден е под властта на Юпитер. Обикновено той е изпълнен с положителна енергия и се свързва с благоприятни събития. Добре е в този ден от седмицата да заложите на зелено или виолетово.

Петък
Той е под влиянието на нежната Венера. Тъй като се характеризира със спокойствие, а хората изпитват чувство на привързаност, най-подходящи са светло синьото и розовото.

Събота
Този ден е под управлението на Сатурн. Той е изпълнен с доста тайнствена енергия. Най-добре е в този ден да заложите на сивото, черното или тъмно синьото.

Неделя
Последният ден от седмицата е подвластен на Слънцето. Той носи много творчество, енергичност и позитивизъм. Заложете на жълтото и златистото, за да засилите действието на Слънцето, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.