Владо Николов размаза Матей Казийски: Той е против България!

0
576

Владо Николов се разправи сериозно с Матей Казийски в ефир!

Две от легендите на родния волейбол са пред дълбок конфликт. Владо Николов започна всичко с думите си за Матей Казийски, при това дошли в национален ефир.

Владо Николов срещу Матей Казийски
Владо Николов (вдясно) срина Матей Казийски (вляво)

Въпреки че двамата са приятели и дори първият покани втория на бенефиса си, явно не всичко между тях е наред. Днешният фермер се чувства предаден от своя бивш колега в националния отбор.

„Матей ни изостави точно преди Олимпиадата преди 5 години. Трябваше да избира дали да изграе за България или против България. Избра второто и аз се почувствах предаден.“ – сподели Владо Николов в ефир.

Припомняме, че Казийски се отказа от национала от лоялност към треньора Радостин Стойчев. Двамата не бяха съгласни с управлението на Данчо Лазаров и го бойкотираха. Той не подаде оставка, така че те просто останаха извън отбора.



Без Матей обаче България е сякаш половин отбор. Това е един от най-добрите волейболисти в света и липсата му няма как да не се усети.

Многократно е бил убеждаван от кой ли не да се върне, но той спази думата си. Вече е на 33 г. и надали някога пак ще облече националния екип.

Владо Николов обаче се е почувствал предаден от решението му, защото Матей Казийски остави България да се оправя сама, което за Владо не е достойна постъпка. Днешният риалити герой не може да разбере колегата си, нито да го оправдае в своите очи.

„Когато аз и той бяхме във форма и заедно на игрището, другите се страхуваха от нас. Сега е много тежко без него.“ – отсече Владо Николов, който пък вече е пенсионер.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.