Пламен Константинов за Владислав Иванов: Да, теглих му една майна, във волейбола не бива да има демокрация!

0
511

Пламен Константинов проговори за скандала с Владислав Иванов!

Треньорът на националите по волейбол Пламен Константинов даде специална пресконференция, посветена на скандала му с Владислав Иванов. Той разкри гледната си точка и причините да се стигне до целия този конфликт.

Пламен Константинов и Владислав Иванов
Пламен Константинов проговори за случая с Владислав Иванов

Наставникът е категоричен, че се е вбесил на Владо заради това, че той е отказал да влезе в игра след паузата по време на четъртия гейм. Очакванията на селекционера са били резервите да влязат и да направят всичко възможно да обърнат мача с Белгия, но не е видял подобно нещо.

Пламен е разкритикувал либерото Иванов за играта му, при което последният се обидил и отказал да играе повече в срещата. Нещо повече, позволил си е лично да направи смяна на себе си с Теодор Салпаров.

„За мен е недопустимо един играч да откаже да влезе в игра. Това е нещото, което ме извади от равновесие. Да, теглих му една майна, но това е нещо, което в спортните среди се случва всеки ден и няма такава тежест. Във волейбола няма демокрация и не бива да има, трябва да има дисциплина.“ – заяви Пламен Константинов.



Той е категоричен, че няма как да не избухне от действията на Владо, но и не би му затворил вратата към отбора завинаги. Стига волейболистът да промени отношението си и да се раздава максимално.

Счита се, че Иванов по принцип не е съгласен с решенията на треньора и най-вече с това, че често го оставя на пейката. Именно затова влиза с нежелание като резерва и не дава всичко, на което е способен. Точно за това намекна и Пламен Константинов.

Преди няколко дни Владислав даде интервю, в което разкри, че си е тръгнал от лагера на отбора заради треньора, който го е псувал и обиждал, дори му е налетял на бой. Наставникът обаче каза днес, че го е оставил да се разбере с останалите от отбора и щом го няма, значи не е по негово изискване.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.