Бебе, тийнейджър и още 5 души загинаха в катастрофи, автомобил изгоря на автомагистралата

0
743

Жертвите от трите много тежки катастрофи днес са бебе, тийнейджър на 16 години, млади хора и хора на средна възраст. Днес по българските пътища загинаха 7 невинни човека

7 невинни души загинаха на пътя днес. Сред тях бебе и тийнейджър

16-годишният тийнейджър загина в тежката катастрофа на пътя от Пловдив към Пазарджик, съобщи БТВ.

Бус и лек автомобил се блъскат. От силния удар бусът излязъл извън пътната лента и се преобърнал. Загиналият тийнейджър пътувал в буса, заедно с една жена. Жената е получила травми и е откарана в болницата.

Пътят за Пловдив днес беше затворен. Превозните средства се придвижваха от обходен маршрут през с. Огняново и през с. Мало Конаре. Няколко часа по-късно разследването приключи и движението беше възстановено.

Тежка верижна катастрофа отне живота на жена и на мъж. Трагедията се разиграла около 15:08 часа близо до Драгоман. ТИР и 3 леки автомобила правят верижна катастрофа. Загинал е водачът на ТИР-а и жена, пътувала в една от колите.



В продължение на няколко часа пътят Калотина – Драгоман беше затворен и в двете посоки. Около 18 часа движението беше напълно възстановено, съобщиха от Дарик.

В тежка катастрофа на пътя от Варна за Бургас загина 3-членно  семейство от Румъния. Жертвите са майка, баща и тяхното бебе.

Трагедията е станала около 10:17 часа. Товарен камион и румънският автомобил се блъснали в района на с. Горица.

Екипът на ТОПактуално.ком изказва съболезнования на всички близки на загиналите!

Лек автомобил изгоря на АМ „Тракия“. Пътният инцидент е станал на изхода от гр. Бургас в посока към София, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР в Бургас. Инцидентът станал в района на 356-я километър.

Докато се движил по автомагистралата, водачът усетил, че с колата става нещо нередно. Успял да отбие в аварийната лента и излязъл от автомобила. Тогава колата се възпламенила. За щастие няма пострадали хора и няма жертви. Но водачът не могъл да спаси своето возило, защото се движи на газ.

Пристигналите на място служители на МВР – Бургас отцепили района, докато изгорелият автомобил е премахнат от аварийната лента, а следите от инцидента изчистени.

Направен е оглед и движението е възстановено.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.