Аржентинският Нострадамус с тайно пророчество: Идват много страшни дни!

0
636

Аржентинският Нострадамус прогнозира най-страшното в тайно пророчество

Аржентинският Нострадамус е правил изключително точни прогнози. Той е роден в края на 19-ти век в Буенос Айрес и през дългия си живот на Земята прави изключително точни прогнози. Едно от пророчествата му визира нашите дни и то се отличава с много страх за бъдещето на човечеството.

Аржентинският Нострадамус се казва Бенджамин Солари Паравичини. Той е бил скулптор и художник. Според баща му Флоренцио той е рисувал своите пророчества.

Тайното пророчество на аржентинския Нострадамус се сбъдва
Аржентинският Нострадамус вещае тежки дни

„Когато нещо го осенеше, той просто грабваше молива и започваше бясно да рисува. Тогава ставаше глух и сляп за останалия свят, нищо не съществуваше за него в този момент. И тогава на платното се появяваха невероятни неща”, разказва неговия баща.

През 20-те години на миналия век рисува много неща, които тогава не са съществували. Такива са например телевизора и ракетите.Бенджамин Паравичини рисува и избухването на атомната централа в Япония.



Тогава на платното се появяват плачещи ангели, които се намират над огромен водовъртеж. Под тази картина той написва Япония.

В полето около рисунката художника изписва огромна буква „Ф”. Пише също, че това нещо ще избухне и ще вдигне огромен шум и всее паника в целия свят.

Със сигурност аржентинския Нострадамус визира японската атомна електроцентрала „Фукушима-1”. Така Паравичини прави едно от най-зловещите си пророчества през далечната 1938 година.

Тогава ясновидецът визира именно нашите дни. Той пише: „Когато папа 226 посети САЩ, тогава за дни света ще рухне! Войната, която ще се разрази, ще е мащабна и целия свят ще бъде обхванат от пламъци”.

Папа 226 е именно папа Франциск, който за първи път каца на американска земя. Той прави още няколко безпрецедентни срещи и изказвания – пред ООН и американския Конгрес. Така Светият отец ще отправи послания към човечеството в най-тъмния му час!

Докато тече посещението на папата в Америка, света се тресе от невиждан ужас. Мигранти мюсюлмани заливат Европа с невиждана агресия. Русия се включи в офанзивата на Сирия, САЩ подкрепя Ислямската държава и доказателствата са все по-очевадни. Говори се и за мощни ядрени удари.

Ситуацията на земята никога не е била толкова взривоопасна и само една искра е необходима, за да се подпали „бурето с барута”.  А ние трепетно очакваме речта на папа Франциск и се надяваме и този път апокалипсиса да ни подмине! И аржентинският Нострадамус да не се окаже прав!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.