Дядо Влайчо продължава да върши чудеса от Рая

0
753

Дядо Влайчо бил един голям пророк. Неговата дарба не е по-малка от тази на баба Ванга, твърдят неговите изследователи. Двамата са живели в една епоха

През годините дядо Влайчо е помогнал на хиляди хора, изпаднали в беда.

дядо Влайчо
Дядо Влайчо продължава да върши чудеса от Отвъдното

Голяма заслуга неговото име да бъде толкова известно днес има писателят Христо Нанев. Христо Нанев написа няколко книги за пророка на народа.

Дядо Влайчо е роден в село Коньово. Днес в центъра на селото е издигнат паметник на пророка. Вярващи от цялата страна се стичат при него. Причината е силната енергия, която това място излъчва.

Различните хора са получили различни духовни благини. Хора с разклатено здраве са получавали значимо подобрение. Хора, страдащи от тежки болести, започнали да се възстановят, след като са се поклонили на това място.



Сформираният инициативен комитет започна изграждане на храм в памет на дядо Влайчо. Идеята е неговото име да бъде увековечено, както се случи с баба Ванга на Рупите. Там е издигната църквата „Света Петка“, в която поклонниците си палят свещи за здраве.

По същия начин в село Коньово през 2019 г. ще отвори врати храмът на пророка дядо Влайчо. Той ще даде още един шанс на хората в нужда да намерят утеха, разрешаване на проблемите и оздравяване.

Докато бил жив дядо Влайчо пророкувал и далал съвети за решаване на проблемите. Той можел да лекува с билки и приготвял мехлеми.

В двора на къщата му винаги имало много страдалци.  Той усещал кой човек от събралите се има сериозни проблеми. Него викал, дори и да не бил той на ред.

Мъж споделя за една такава случка. Неговата жена била много болна. Дядо Влайчо го повикал и му заръчал спешно да я откарат в болницата, на която назовал името. След време мъжът се върнал да сподели своето щастие. Ако не бил съветът на дядо Влайчо, съпругата му нямало да бъде между живите. Сега е здрава и щастлива.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.