Ирина Тенчева: С Иван не си говорихме след „ВИП Брадър“

2
550

Ирина Тенчева проговори след шоуто, което остави отпечатък върху нея!

Брадърката Ирина Тенчева знае много добре, че пребиваването й в Къщата беше водеща тема не само в шоуто, но дори и в дома й. Затова гостуването й в „На кафе“ бе чакано от мнозина с нетърпение.

Ирина коментира най-интересния момент – самото си влизане. Не е тайна, че тя се превърна в конкуренция на мъжа си, който по същото време правеше „Фермата“ по Би Ти Ви.

Иван Христов обаче не се е възпротивил на това решение на жена му и дори я подкрепил. Той изгледал почти всички епизоди на „ВИП Брадър 2016“, повечето от които на запис, понеже по същото време е бил на работа.

Ирина Тенчева
Ирина Тенчева

Страстта между двамата е толкова голяма, че когато тя излязла от Къщата, няколко дни изобщо не разговаряли, а се отдали само на любов.



„С Иван в началото изобщо не говорихме, правихме други неща.“ – каза с усмивка Ирина Тенчева пред Гала.

Както стана ясно, Иван Христов е приятел и дори съдружник с Нико Тупарев. Това се счита като една от причините Ирина Тенчева да стигне чак до полуфиналите на шоуто.

Самата пиарка го намекна тази сутрин. Тя призна с половин уста, че не е трябвало да остава толкова дълго вътре. Решение, което е било взето между нея и продуцентите, а няма нищо общо с играта и номинациите.

Ирина призна още, че не е била истинска в Къщата. Тя е взела решението да играе роля, за да се види отстрани в друга светлина.

Именно затова зрителите я видяха да избухва в скандали на няколко пъти, твърди тв водещата. Иначе била много по-спокоен човек.

Истинската причина Ирина Тенчева да поиска това участие във „ВИП Брадър“ е рестартиране на кариерата й. По този начин сега тя се надявала, че ще може да влезе в някое предаване по Нова ТВ, тъй като в момента е доста актуална.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ирина стана един от най не харесваните участници в това риалити…Едва ли вече някой ще иска да я види отново.

  2. Ирина да не говори глупости. Била решила във Вип брадър да играе роля, за да се види в друга светлина. Просто в реалитито стреса й дойде в повече и й смъкна защитите и маската на съвършена и добра самарянка, готова да спаси света. Вследствие на това контролът над поведението и емоциите й рухна, тя се оголи и нееднократно се изложи като селска махленка, произвеждаща интриги и отмъщавайки на съквартирантите в къщата, които оспорваха и критикуваха мнението и позициите й. Но как да си признае това падение. За да запази себеуважението си и да напомпи нарцистичната си същност започва да се прави на недосегаема от чуждите оценки за представянето й в шоуто. Подчертава, че не се интересува от мнението на зрителите за представянето си в реалитито, че е над нещата, че е влязла в шоуто, за да експериментира със себе си. Нищо, че Тенчева като социално същество може да отчете резултата от експеримента чрез оценката на хората, с които влиза в контакт и тези, които я наблюдават. Другият момент е, че „експериментирайки“ с тъмната страна от природата си, Ирина Тенчева вкарва в „експеримента“ други хора и за това би трябвало да носи отговорност.Ама къде ти тя да се сети и да се вълнува за отговорността си към другите. Защото какво означава в момент на гняв, да сринеш някого със земята и след това да му се извиняваш. По-смислено и отговорно би било да се научи да се контролира. Но си мисля, че дори извиненията й към тези, които е обидила не са искрени, а са опит да изчисти пред себе си и другите „опетнения“ си образ на добрата фея самарянка. Истината е, че Ирина Тенчева всъщност има нужда неистово от позитивна оценка на обкръжението за себе си и ако не я получи, наказва неоценилите я с величайшо пренебрежение и незачитане, а ако така не е достатъчно убедително и с обиди.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.