Заплашиха с бой Здравко от „Ритон”! (Кой и защо има зъб на певеца?)

0
352

Здравко от „Ритон” може да отнесе голям бой

Здравко от „Ритон”, както е известен вече Здравко Желязков, е певецът с най-голямата уста в Къщата на ВИП Брадър. Половинката на Катя е непоправим фитилджия и пали от четвърт, което може да му докара скорошно бушониране. От това се притесняват негови приятели, предвид последната изцепка на популярния естраден певец. Изпълнителят непрекъснато се пали срещу колежката си Кичка Бодурова и в обидите стигна дотам, че я нарече „кукумицин”. И то заради парче шоколад, който Светлана Василева отказа да дели с другите. Но сега работата обещава да е по-сериозна.

Защото Здравко от „Ритон” обиди не кого да е, а най-силния мъж у нас. Той директно „покоси” с острия си език Кубрат Пулев. Националният ни шампион останал изключително недоволен от дебелашката шега на Здравко. Всичко започна от мисия, при която с физическа сила играчите трябваше да напълнят храна в количката, за да станат властелини на кухнята.

Здравко от "Ритон" си навлича гнева на околните заради острия си език
Здравко от „Ритон“ си навлича гнева на околните заради острия си език

ММА боецът Деян Топалски имаше за съперник Здравко от „Ритон”. Той се задържа прав много малко време и в крайна сметка силовака го срази. Това даде повод обаче на певеца да каже, че все пак е издържал изправен повече, отколкото Кобрата в епичния мач срещу Владимир Кличко.

Едно от малките неща, към които гаджето на поп фолк дивата Андреа е чувствителен, е бокса. Подигравката жестоко жегнала Кубрат и той се заканил да иска извинение от естрадния певец.Феновете на боксьора по форумите били още по-крайни и заплашвали естрадния певец с бой.
Кобрата не харесвал особено дуета, нито имал уважение към възрастните (Здравко е с около 20 години по-голям от него) и затова от обкръжението на дуетната половинка са стреснати от думите на мъжа на Катя.



А и се носи слух, че Кобрата раздава вечер правосъдие в дискотеките, когато си е в България. Пък и щом вкарал няколко питиета, ставал крайно раздразнителен и налитал на бой. Затова близките се притесняват не на шега за половинката на Катя, защото са убедени, че заради ината си Здравко от „Ритон” едва ли ще му се извини.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.