Горещите предсказания на Едгар Кейси за 2017 година

0
372

Задава се нова порция природни катаклизми

Едни от най-горещите предсказания на „Спящият пророк“ Едгар Кейси, са на път да се сбъднат.

При все, че постоянно се намеква, че Третата световна война наближава, предсказанията на Едгар Кейси сочат категорично, че такава няма да има.

Едгар Кейси
Задава се нова порция природни катаклизми

Това обаче далеч не означава, че Земята ще се размине без природни катаклизми.

Истината е, че цялата планета ще бъде застигната от сеизмичните и климатичните бедствия.
Районите, в които днес преобладава субтропически климат, ще станат още по-тропически. В тях дори ще започнат да растат папрати.



Районите по Източното крайбрежие на Щатите ще бъдат разтърсени доста силно. Освен това според Едгар Кейси, съществува сериозен риск те да бъдат заличени от Земята.
Той пророкува, че водите на Големите езера ще се излеят в Мексиканския залив.

Предстои пробуждането на вулканичната дейност на Хаваите. Едгар Кейси вещае, че силната вълна, която ще премине, ще остави под вода южното крайбрежие на Калифорния.
Що се отнася до северните райони на Гренландия, за там се очаква да се появят нови открити води и нови земи в Карибско море.

В Антарктида, недалеч от Огнена земя ще се издигне нова земя. Предстои да се появи и пролив с бушуващи води. А Южна Америка ще бъде разтърсена доста сериозно.
Спящият пророк предвижда, че в най-скоро време ще се появи свръх издръжлива човешка раса, чиято ДНК ще бъде значително подобрена, пише po-krasivi.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.