Стойчо Керев ни пренася в непознатия свят на душите (+видео)

0
794

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост обсъждат тема, която вълнува всеки един човек. Животът на душите в Отвъдното е важен

Стойчо Керев

В поредицата „Новото познание“ гостува писателят  Христо Нанев.

Въпросът какво се случва с нас след физическата смърт вълнува всеки жив човек. И това е разбираемо. Какво представлява Отвъдното е друга тема, която предизвиква изключителен интерес.

Между нашия свят и Отвъдното има комуникация и обмен на информация. Живите хора получаваме знаци от другото измерение. Те ни помагат в различни ситуации.

Тези съобщения и послания могат да бъдат от духовните йерархии, но също така и душите на нашите починали близки.



Тези знаци от Отвъдното имат за цел да ни подкрепят, да ни дават упование. Но може да бъдат предупреждение или възпиране от действие, когато човек може да извърши нарушение в своето ежедневие.

Знаците могат да бъдат различни. Почуквания в помещението, в което се намират живите. Лек предмет може да бъде преместен.

По време на сън. Сънят е неразгаданата част от човешкото съзнание. По време на сън човешкото съзнание може да пътува между различните светове.

Когато човек е изпаднал в клинична смърт или е имал преживявания близки до смъртта, а след това е оцелял, започва да се променя. Неговите сетива започват да улавят фините вибрации на хората около него, дори и на Отвъдното. Много от тези хора започват да развиват лечителски способности. А други започват да четат мислите на околните.

Христо Нанев разказва за своите преживявания извън тялото. След тези свои изживявания той коренно се е променил.

Чуйте лично разказа на Христо Нанев от видеото долу. Както и още много интересни и полезни факти за света на Отвъдното.

Филмът на Стойчо Керев

Хитовият филм “Измамна реалност” предстои да бъде излъчен отново в София.

Стойчо Керев е предвидил две прожекции. Едната е на 29, а втората на 30 октомври 2019 г. Мястото е кино “Люмиер”  в НДК от 19:00 часа.

В “Измамна реалност” участват Теди Москов, проф. Лъчезар Филипов, маестро Йордан Камджалов; Александър Димитров, доц. Веселина Вачкова, проф. Бойко Рангелов; астрологът Силва Дончева и виновникът за това уникално събитие Стойчо Керев.

Билети можете да си закупите на касите в НДК и на tickets.ndk.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.