Кое е вашето кармично число и как влияе то върху живота ви? (III част)

0
355

Основното, което ви вълнува, е търсенето на нови знания и информация

 

кармично число
Основното, което ви вълнува, е търсенето на нови знания и информация

Нумерологията е тази, която ще ви помогне да установите кое е вашето кармично число, за да научите какво влияние оказва то върху живота ви.

Ако и вие сте от мнозината, които възприемат датата си на раждане просто като поредица от числа, то трябва да знаете, че те са натоварени с огромно влияние.

За да откриете енергията и смисъла, които носи вашето кармично число, трябва да направите едно елементарно изчисление. Съберете рождената си дата, месец и година и редуцирайте получения резултат до едноцифрено число.

След като вече сте направили тези изчисления, можете да пристъпите към тълкуванието на кармичното ви число, за да научите какво влияние оказва то върху живота ви.



Ето какво издава то:

Кармично число 7 – Философът
Основното, което ви вълнува, е търсенето на нови знания и информация. Животът ви е постоянен низ от въпроси. Вие се стараете да отговорите как, защо и чрез какъв механизъм се случва дадено нещо. Несъмнено любовта ви към знанието ви помага да се движите напред.

Тя е тази, която ще ви помогне да сбъднете целите и мечтите ви, но същевременно ще бъде сериозна спънка за взаимоотношенията ви. Направете опит да не се откъсвате от останалия свят. Създаването на връзки с околните може да ви осигури нови и интересни перспективи.

Вие често отричате дори собствените си емоции

Кармично число 8 – Лидерът
Няма никакво съмнение, че вие сте родени да бъдете лидер. Изпитанията не ви плашат. Когато животът ви изправи пред такова, вие сте смели, решителни и уверени в себе си. Именно по този начин печелите и уважението на околните. Фокусирани сте върху мечтите и целите си и не правите и крачка назад.

Имайте предвид обаче, че поради тази причина пренебрегвате факта, че засягате хората от близкото ви обкръжение по този начин. Истината е, че ви е трудно да го разберете, защото често отричате собствените си емоции. Опитайте се да запомните какво сте причинили на близките си в дадена ситуация.

Кармично число 9 – Артистът
Когато животът се превърне в жестоко изпитание, вие сте тези, които припомнят на околните, че винаги има причина да се усмихват. Вие сте толкова състрадателни и грижовни, че сте готови да излезете от пътя си, за да се погрижите за околните. Вярвате, че под болката и страданието, винаги има надежда и любов.

Без значение дали сте писател, танцьор, художник, музикант или друга форма на „артист“, прегърнете тази страна на личността си. Светът наистина се нуждае от това, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.