Тежка раздяла и големи промени се задават за тези зодии до края на септември

0
1007

По всяка вероятност, ако раздялата все пак се случи, тя ще е без сълзи

 

зодии
По всяка вероятност, ако раздялата все пак се случи, тя ще е без сълзи

Звездите вещаят, че за тези зодии се задава тежка раздяла или пък голяма промяна, които ще се случат до края на септември.

За да научите кои са зодиите, за които съществува риск да се разделят с половинките си и да превърнат този миг в тъжен спомен, ще трябва да прочетете следващите редове. Освен това е много важно да проумеете, че това ще ви помогне да разберете, че понякога е по-добре да сте сами, отколкото зле придружени.

Ето кои са тези зодии, на които дните до края на септември могат да им донесат раздяла или големи промени:

Близнаци
Обикновено е трудно да зарежете представител на тази зодия, но в някои случаи те напускат сами връзката. За тях раздялата наистина е последна възможност. Ако прибегнат до нея, значи не им е останала никаква надежда, че нещата могат да се оправят. Близнаците, са от онези зодии, на които когато им омръзне от трудностите в отношенията, взимат нещата в свои ръце. Те си мислят, че колкото и да е трудно в емоционален план, е по-добре да прекратят връзката, отколкото да й позволят да ги задуши.



По всяка вероятност, ако раздялата все пак се случи, тя ще е без сълзи. По правило тази зодия признават всичко онова, което измъчва душата им. Те ще бъдат искрени докрай, дори и в последните си дни с половинката им.

Ако раздялата все пак се случи, то тя ще е без сълзи

Скорпион
Скорпионът е от онези зодии, които са изключително предпазливи. Те ще прибегнат до раздяла само в случай, че вече не им е останало да направят каквото и да било друго. Трябва да знаете, че тогава вече е късно и няма как да очаквате да успеете да се помирите с тях.

Когато Скорпионът усети, че чувствата в отношенията ви охладняват, то за него всичко е повече от ясно. Много рядко някой Скорпион би решил да се бори. Обикновено преценката им на ситуацията, е изключително точна. Когато любовта е изминала дълъг път, от нея остава само черупката и колкото и тъжно да е, никой не може да ги съди за това, че искат да слязат от потъващия кораб. За тях е от изключителна важност партньорът им да споделя техните идеи и виждания.

Стрелец
Стрелците са от онези зодии, които ако са решили да си тръгнат от връзката, то това означава, че за тях няма други опции за спасението й. Те винаги са жадни за приключения и ще си намерят достатъчно извинения, за да се разделят с вас.

Стрелците се нуждаят от постоянна любов, емоции и интензитет във връзката. Ако не получат страст, достойна за любовен филм, се отегчават изключително бързо. Поради тази причина често пъти отношенията с тях приключват не след дълго, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.