Седмичен хороскоп за периода 16-22 септември 2019 – седемдневието се очертава като изключително благоприятно за някои от вас (IV част)

0
630

Ще имате възможност да осъществите предварително планирано пътуване

 

седмичен хороскоп
Ще имате възможност да осъществите предварително планирано пътуване

Точният седмичен хороскоп за периода 16-22 септември сочи, че представителите на зодия
Козирог ще имат невероятен късмет.

Действията на Водолеите се очертават като повече от успешни, а Рибите ще постигнат целите, които са си поставили.

Какво още предрича точният седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак, можете да научите в следващите редове.

Ето какво разкрива седмичният хороскоп за периода 16-22 септември:



Козирог
Допълнително напрежение в живота ви внася прекомерната ви обвързаност с материалните неща. Настоящото седемдневие се очертава като доста благоприятно за вас. То ще ви донесе нужния късмет за реализация на целите, които сте си поставили. Има вероятност да възникнат проблеми в емоционален или здравословен план, но няма да са фатални.

Голяма част от вас ще имат възможността да осъществят пътуване, което предварително са планирали. В понеделник ще сте доста вяли. Останалите дни се очертават като повече от успешни. Петъкът ще е доста напрегнат, но пък за сметка на това съботата ще е успешна. В неделя можете да се отдадете на заслужен отдих.

Опитайте се да потиснете напрежението от последните ви неудачи

Водолей
Ще сте доста прагматични през настоящия период и ще успеете да се възползвате от всички възможности, които ви се предоставят, вещае вашият седмичен хороскоп. Периодът се очертава като доста благоприятен за вас. Въпреки това няма да ви липсват и неприятности, които ще бъдат породени от клюки и сплетни по ваш адрес. Някой ще ги разпространява доста настойчиво.

Много е важно да научите кой е източникът и да го поставите на мястото му. Седемдневието ви носи успехи не само в делови, а и в личен план. Придържайте се близо до влиятелни хора от високите етажи на властта. Делниците се очертават като благоприятни, с изключение на срядата, която ще е доста напрегната. За сметка на това петъкът и уикендът, ще са повече от прекрасни.

Риби
Поредното предизвикателство, пред което ще бъдат изправени хората от бизнеса, ще събуди нови сили у тях. Опитайте се да потиснете напрежението си от последните неудачи. Периодът е повече от добър и ще успеете да осъществите намеренията си в пълнота. Не е изключено да възникнат неприятности за пътуващите и преговарящите.

Въпреки това не трябва да се притеснявате, защото далеч не става въпрос за нерешими проблеми. Нестабилността ви в контактите ще е временна. Делничните дни са изключително благоприятни за материални реализации. В петък ще вземете много важно решение по даден въпрос. Съботата се очертава като чудесна, но пък за сметка на това неделята ще ви донесе нерви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.