Седмичен хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. (IV част) – положителни промени за някои от вас

0
360

Промяната вече е в ход

 

седмичен хороскоп
Промяната вече е в ход

За съжаление това, което вещае седмичният хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. за представителите на зодия Козирог, не е много добро. Истината е, че през този период ще се наложи да се изправите пред доста трудности.

И докато представителите на зодия Водолей ще работят за мира не само в дома си, а и на работното си място, то Рибите ще дадат всичко от себе си, за да отстранят пречките.

Какво още очаква трите зодии през периода 16-22 март 2020 г., можете да научите в следващите редове от седмичния хороскоп. Ето какво вещае той:

Козирог
Периодът от 16 до 22 март ще ви донесе положителни промени. Те ще се проявят най-ярко в професионалния ви живот. В повечето случаи вашите проблеми са свързани с взаимоотношенията в службата и бизнеса. При някои от вас, проблемите засягат и отношенията ви с хората от приятелския кръг.
Периодът е изключително подходящ за реализация на целите ви, без значение дали става въпрос за лични или делови. Справяте се успешно с всичко. Ангажираните с бизнес, трябва да са по-внимателни през седемдневието, тъй като отношенията далеч няма да са почтени.
Понеделник, вторник и събота, се очертават като изключително тежки дни за всички представители на зодията. Останалите са хубави.



Отстранете противоречията!

Водолей
При вас промяната вече е в ход и имате свидетелства в нейна подкрепа. Сега е моментът да отстраните противоречията ви с колегите от службата или с хората от приятелския ви кръг. Деловите процеси ще се движат удовлетворяващо. Дори ще успеете да решите някои от проблемите, възникнали в близкото минало.
Първите три дни от седмицата се очертават като доста нервни и напрегнати. За сметка на това обаче четвъртък ще е благоприятен и успешен. В петък се пазете от противниците ви. Съботният ден ще ви донесе промени, а неделя – кавги.

Риби
Седмицата се очертава като доста натоварена, а за някои от вас и крайно изморителна. Ще дадете всичко от себе си да отстраните проблемите, с които често пъти се сблъсквате напоследък. В преобладаващата част от случаите става въпрос за делови проблеми. При някои от вас обаче – и за домашни такива. От особена важност за всички представители на зодията, е да не изпускат нервите си от контрол. Пазете се от лъжи и не си позволявайте да използвате такива!
Опитайте се да се владеете през първите три дни от седмицата. Четвъртък ще е добър. Петък и събота ще ви донесат доста нерви и напрежение. Неделя ще е добра, но за сметка на това няма да ви липсват ядове, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.