Седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври 2019 г. (III част)

0
547

Ще получите признание за постиженията ви от хора, чието мнение не ви е безразлично

 

седмичен хороскоп
Ще получите признание за постиженията ви от хора, чието мнение не ви е безразлично

Точният седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври вещае, че представителите на зодия Везни ще получат подобаващо признание. Скорпионите ще трябва да поддържат темпото на активността си, а на Стрелците ще им се наложи да се владеят много по-добре отпреди.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за всяка една от зодиите, можете да научите в редовете по-долу.

Ето какво казва точният седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври за всяка една от зодиите:

Везни
Ако подходите практично към целите си и се отнесете с нужното внимание, ще ги направите осъществими. Ще получите признание за постиженията ви от хора, чието мнение не ви е безразлично. Така създалата се ситуация несъмнено ще ви вдъхне още по-голяма увереност в успеха на предстоящите ви дела и задачи. Периодът е изключително подходящ за реализация в деловата сфера. Сегашните ви успехи ще са отлично доказателство за предстоящите ви бъдещи такива. Понеделник и неделя се очертават доста тежки. През останалите делнични дни ще ви се наложи да действате доста активно. Петък и събота са печеливши, но съботата ще е по-напрегната.



Периодът е изключително подходящ за реализация в деловата сфера

Скорпион
Последното развитие на събитията от живота ви ще ви държат в доста приповдигнато настроение и през тази седмица. За вас настоящото седемдневие стартира добре. Предстоят ви материални сполуки, печалби и лична стабилност. За момента може да се каже, че на мнозина от вас им липсва стабилност в личен план. Нестабилността е породена от редица промени от външно естество. Имате шанса да проведете изключително успешни делови преговори. За да постигнете успех в делничните дни, с изключение на вторник, ще е нужно да проявите невероятна активност. Петъкът ще е печеливш, а уикендът – неприятен и труден.

Стрелец
През периода ще потърсите съдействието на хора, от които сте смятали, че ще получите подкрепа в трудни за вас моменти. Този седмичен период е с много добри дадености за успехи в деловата сфера, както и за реализиране на лични цели. Незнайно защо преобладаващата част от родените под този зодиакален знак, са доста мрачни. Именно тази им черта от характера често пъти се превръща в техния препъни камък по пътя към успеха. Опитайте се да стоите далеч от кавги с висшестоящи кадри. Те не биха ви донесли никаква полза, дори напротив – има голям риск да ви навредят. Стабилитетът ви не е достатъчно изразителен, така че ще е необходимо да направите всичко по силите си, за да го укрепите. Понеделник се очертава като много напрегнат, но вторник ще е хубав. Сряда и четвъртък ще са напрегнати, но пък за сметка на това успешни. Петък и събота са успешни, но неделя ще е доста мъчителна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.