Седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври 2019 г. (II част)

0
643

Не бъдете твърде доверчиви, за да не станете жертва на измама

 

седмичен хороскоп
Не бъдете твърде доверчиви, за да не станете жертва на измама

За да научите какво вещае точният седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври, ще е нужно да прочетете следващите редове

Според точния седмичен хороскоп периодът се очертава като успешен, но в същото време и доста нервен за представителите на зодия Рак. Що се отнася до царствената зодия Лъв, то за тях седмицата ще е доста трудна. Девите пък ще получат шанс да разгърнат възможностите си.

Научите повече подробности за всеки зодиакален знак в следващите редове.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп:



Рак
За вас периодът се очертава като доста успешен, но въпреки това, както вече споменахме, ще е придружен с доста нерви. Възползвайте се от правото си на избор и не забравяйте, че именно подходът ви ще зависи доколко ще е правилно решението, което ще вземете. Имате невероятен шанс за реализация в обществената и деловата сфера. Не го пропускайте, възползвайте се максимално. При повечето от вас се забелязва остра нервност, която може да ви дестабилизира. Опитайте се да се овладеете. Периодът е много благоприятен за реализация. Избягвайте сблъсъците, било то словесни или физически. Понеделникът ще е много труден, а през следващите делнични дни отношенията ще са изключително изострени. Петъкът е печеливш, но съботата ще е доста напрегната. Неделя ще е успешна.

Избягвайте сблъсъците, било то словесни или физически

Лъв
Насочете енергията си основно в сферата на интересите ви. Именно от там ще дойдат средствата, които очаквате. Преобладаващата част от предстоящия период ще премине в нервност и неудобства. Ако не обръщате внимание на някои външни проблеми и дразнители, ще си осигурите повече спокойствие. Мнозина от вас ще са крайно недоволни от грубо вмешателство на висшестоящ кадър в делата им. Понеделник и четвъртък ще са много хубави за представителите на зодия Лъв. Вторник и сряда ще са мъчителни. Петъкът ще премине под знака на промените, а уикендът се очертава добър.

Дева
Запазете спокойствие и се опитайте да мобилизирате силите си при създалите се затруднения, за да можете да ги преодолеете по-бързо. Периодът ще заеме важно място в живота ви поради факта, че сте в преход към по-голяма самостоятелност. В първия работен ден от седмицата не бива да се предоверявате, защото има риск да се опитат да ви измамят. Вторник е с ярки възможности за успех. Срядата ще премине под знака на напрежението, а четвъртък ще постави началото на промени. Петъкът ще е изключително успешен и ще ви донесе сериозни печалби. Събота ще премине под знака на спокойствието, а неделята ще ви донесе хубава новина, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.