Седмичен хороскоп за зодиите от Везни до Риби

0
151

Всяка нова седмица е ново начало

Това е вашият нов седмичен хороскоп Сн: ФБ

Всеки очаква да му се случват прекрасни събития. Да има изненади и да бъде щастлив.

Това са предсказанията и съветите на звездите за настоящата седмица.

Везни 

Настоящата седмица ви дава шанс да разрешите някои от противоречията, които в последно време ви притесняват. Може да се наложи да направите разумен компромис. Демонстрирайте своя талант и дипломатични способности. Пристъпете към реализация на добрите и многообещаващи планове. Не си позволявайте да се разстройвайте от дребни неприятности. През този уикенд се опитайте да сложите в ред вашите мисли и чувства.



Скорпион

През следващите дни ще съумеете да се възползвате максимално от вашите възможности, за за завършите някои важни дела и да реализирате вашите практични идеи. Помогнете на вашите мечти да се сбъднат! Партньорството в бизнеса през тази седмица е особено важно. Ако успеете да привлечете на ваша страна правилните хора, те ще ви помогнат да постигнете  конкретни чудесни резултати.

Стрелец

Изключително благоприятна седмица. Още през първите дни ще успеете да реализирате вашите замисли. Избягвайте конфликтни ситуации. Старайте се да демонстрирате добросъвестност и толерантност към всички околни. Така вашите дела ще се реализират още по-успешно. Не се разпилявайте в ненужни подробности. Концентрирайте се само върху важните въпроси. Очаква ви един прекрасен и много романтичен уикенд!

Козирог

Имате с какво да се похвалите и  с какво да се гордеете. Но тази седмица звездите ви казват, че не бива да лежите на вашите стари лаври. Направете и планирайте всичко необходимо, за да овладеете следващия набелязан от вас връх. Не забравяйте и за новите отговорности. Тази седмица може да се окаже достатъчно натоварена, напрегната и делова за вас. Необходими са издържливост и постоянство, за да се справите. Доверете се и на вашата интуиция!

Водолей

През тази седмица вие определено ще преливате от енергия. Идеите, които имате, ще ви изненадват.  И дори не всички от тях да реализирате, моралното удовлетворение ще бъде напълно достатъчно. Всичко, което е свързано с пътуване, ще реализирате успешно. Ако сте решили да реализирате вашата дългоочаквана ваканция сега, не я отлагайте. Късметът ще бъде с вас! Както и рогът на изобилието.

Риби

През настоящата седмица вашите планове постепенно започват да се реализират.  Ако в работата имате проблеми, те ще се решат през следващите дни. Обърнете внимание на вашия дом и на семейството ви. Тук късметът определено няма да ви изневери. Не надценявайте вашите физически сили и психически възможности. Отделете още повече време за почивка и за релакс. Добре е да вземете кратък отпуск. Очакват ви красиви романтични преживявания!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.