Седмичен хороскоп Козирог, Водолей, Риби – 16-22 април

0
719

За вас седмицата ще премине под знака на романтичните настроения и емоции

Бъдете добре подготвени а периода от 16 до 22 април като научите какви изненади са ви подготвили звездите от точния седмичен хороскоп.

седмичен хороскоп
За вас седмицата ще премине под знака на романтичните настроения и емоции

Ето от какво трябва да се пази и на какво да наблегне всеки зодиакален знак:

Козирог
Ще продължите да следвате плътно намеренията си, без да губите време и сили в излишни обяснения, вещае вашият седмичен хороскоп.
През периода ще е необходимо да проявите малко повече наблюдателност от обикновено. За да се предпазите от ударите на хора, с които не сте в цветущи отношения, следете отблизо действията им. Седмицата ще е успешна за реализация на делови въпроси.

Сделките и контактите от делови тип, ще са особено благоприятни.
Петъкът се очертава като неприятен ден, но пък за сметка на това уикендът ще е добър.
Понеделник и сряда ще са много успешни за вас дни. Вторник и четвъртък се очертават като напрегнати с доста делови затруднения.



Водолей
За вас седмицата ще премине под знака на романтичните настроения и емоции. Нервността ви обаче ще е доста повишена, а причина за това ще са служебните обстоятелства. Опитайте се да си овладеете нервите и да не ги изпускате. В противен случай горчиво ще съжалявате от последствията.

Очертават се успешни контакти в обществените среди и близките кръгове. Ще ви се разкрият и добри шансове за парични печали. Събитията ще се развият благоприятно за целите, които са си поставили бизнесмените. Във вторник, четвъртък и пекът нивото на напрежение ще е доста високо. Останалите делнични дни ще са успешни, а уикендът се очертава като изключителен.

Риби
Съвсем скоро ще бъдете застигнати от невероятно добри новини. Вашият седмичен хороскоп съветва да проявите търпение, за да не създавате излишно напрежение.
През новата седмица пред вас ще се разкрият доста възможности. Да не пропускаме и фактът, че късметът ще е ваш верен другар.

Като цяло периодът се очертава като изключително успешен. Въпреки това няма да сгрешите, ако разчитате единствено на себе си. Не вярвайте на обещанията на хора от обкръжението ви, колкото и почтени да са те. Макар до момента да не са ви подвеждали, е добре да не им се доверявате точно в този период.

Късметът ви наистина е доста силен в дните от 16 до 22 април, а едва ли бихте могли да мечтаете за по-добър съюзник. Дните през седмицата ще са чудесни, с изключение на четвъртък, който ще ви донесе известни неприятности, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.