Седмичен хороскоп Везни, Скорпион, Стрелец – 16-22 април

0
697

Макар седмицата да не може да се определи като неуспешна, ще ви създаде доста ядове

От точния седмичен хороскоп ще научите на какво трябва да заложите и какво да избягвате в периода от 16 до 22 април.

седмичен хороскоп
Макар седмицата да не може да се определи като неуспешна, ще ви създаде доста ядове

Ето какво гласи той за всеки един от представителите на зодиакалните знаци:

Везни
Вашият седмичен хороскоп, Везни вещае, че периодът ще е изключително напрегнат, но в същото време успешен. Погледнете напред и ще видите не само предизвикателствата, а и новите възможности, които се разкриват пред вас. Нелоялните действия на конкурентите ви ще ви образуват сериозни нерви. Опитайте се да приемате нещата по-спокойно.

Макар седмицата да не може да се определи като неуспешна, ще ви създаде доста ядове. Не бива да поемате рискове при осъществяването на целите си, ако не искате да последват негативни събития. В понеделник ще ви съпътства невероятен успех, който ще ви помогне да пожънете множество успехи. Вторник ще е изключително тежък, а сряда и четвъртък ще са благополучни за целите ви.
Петък и събота ще са доста ползотворни. За сметка на това неделята ще ви донесе успех, който ще е изключително труден.



Скорпион
През седмицата ще пожънете успехи, но няма да ви липсват и проблеми. Ще бъдете в трескава подготовка на реализацията на предложение за съвместни начинания или творчески проекти. В делови план ви очаква сполука. Бъдете особено внимателни, тъй като се задават изключително подли и изненадващи удари от високостоящите в йерархията.
Ще имате сериозни административни проблеми. Обстановката може да се напрегне допълнително и от клеветите на скритите ви врагове.

В понеделник късметът ще е ваш велен спътник. Вторникът и срядата пък се очертават като изключително напрегнати дни. Четвъртъкът също ще е доста нервен, но пък за сметка на това – сполучлив.

Стрелец
Възползвайте се от информацията, с която разполагате, без да се губите в догадки и съмнения, съветва вашият седмичен хороскоп.
Следвайки този съвет ще отбележите доста бърз напредък в делата си. Преобладаващата част от представителите на тази зодия, са стъпили върху здрава основа. Именно това им дава възможност да съсредоточат вниманието си върху перспективни цели.

За да ги реализирате обаче, трябва да действате много внимателно и настойчиво.
Към настоящия момент тази възможност наистина е доста обещаваща за бъдещето ви. Понеделник се очертава като чудесен ден. За сметка на това пък вторник и четвъртък ще са доста трудни. Срядата ще ви зарадва със сполука. Петък ще е напрегнат, но успешен. А уикендът – той ще ви разкрие прекрасни възможности, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.