Седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври 2019 г. (IV част)

0
612

Ще насочите амбициите си към проекти, в които ще успеете да реализирате способностите си

 

седмичен хороскоп
Ще насочите амбициите си към проекти, в които ще успеете да реализирате способностите си

Според точния седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври, представителите на зодия Козирог ще имат невероятен късмет. Водолеите ще имат подчертана стабилност, а Рибите ще трябва да се мобилизират.

Какви изненади още ще поднесе настоящият период на представителите на тези зодии, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак:

Козирог
Представителите на зодия Козирог имат явен шанс за сполука. Ще дадете предпочитание на съществените и важни неща, които осмислят ежедневието ви. Новата седмица ще се отличи с отлични шансове за реализация на деловите ви цели и намеренията ви за постигане на желаните от вас позиции в бизнеса. По отношение на вторите, процесът на постижението няма да приключи с края на настоящото седемдневие. До два месеца ще се радвате на невероятно добри резултати. С изключение на сряда, която ще е изключително успешна и ще ви донесе полезни контакти и солидни парични печалби, останалите делнични дни се очертават като доста напрегнати. В петък ще успеете да осъществите намеренията си.



Новата седмица ще се отличи с отлични шансове за реализация на деловите ви цели

Водолей
Ще насочите амбициите си към проекти, в които ще успеете да реализирате способностите си. В момента сте доста стабилни по отношение на личната и професионалната ви сфера на живот. Казано с други думи – вие сте непоклатими. На някои от вас ще се наложи спешно да поработят в емоционален план. Там очевидно изоставате с овладяването на нервите, но и с този пропуск ще успеете да се справите във възможно най-близко бъдеще. Понеделник носи промени, а вторник се очертава като изключително успешен. Следващите два дни също ще са ярко успешни. Петък е хубав, но пък за сметка на това уикендът ще ви донесе много напрежение.

Риби
Лошото ви настроение вече започва да отминава и на хоризонта ще излезе искреното отношение на хората около вас. През настоящия седемдневен период почти всички представители на зодията няма да са в обичайната си форма. Това се дължи предимно на редица лични проблеми, които не ви дават мира. Като делова реализация едва ли ще възникнат ситуации, които биха намалили ползотворните ви възможности. Събитията в личния ви живот обаче явно ви създават сериозно вътрешно напрежение. Понеделник ще ви донесе много нерви. За сметка на това следващите три дни пък ще ви зарадват с подобаваща сполука. Петък е успешен, но пък уикендът се очертава като изключително нервен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.