Седмичен хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. (III част) – една от зодиите ще се радва на невероятен късмет

0
811

Навлизате в период на просперитет и отлична реализация

 

седмичен хороскоп
Навлизате в период на просперитет и отлична реализация

Седмичният хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. вещае, че успехът на Везните ще е видим.

Що се отнася до Скорпионите, новините и за тях са добри – те ще се радват на изключително силен късмет.
За Стрелците пък седмицата се очертава повече от чудесна.

Какво още очаква тези три зодии според седмичния хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. можете да научите в следващите редове. Ето какво вещае той:

Везни
Ще пристъпите към осъществяването на плановете с неподправена естественост и яснота. Силните ви възможности за придобивки през седемдневието, са гарантирани от разположението на съдбовните фактори. Онези от вас, които все още са на деловия си пост, ще успеят да реализират отлични блага. Етапът е изключително благоприятен за провеждане на преговори и отстраняване на лични проблеми.
Дните от понеделник до четвъртък, с изключение на вторник, са напрегнати. Петък се очертава като изключително сполучлив. Събота ще е трудна. Неделя ще ви донесе кавги, но въпреки това ще е успешна.



Ще се радвате на невероятно силен късмет

Скорпион
Вие сте от щастливците, които навлизат в период на успешна реализация и просперитет. Силният ви късмет през седемдневието, е основната ви характеристика. Като добавим към това и благодатните външни условия за осъществяване на целите, седмицата се очертава като повече от благодатна за вас. Това, върху което трябва да наблегнете в периода 16-22 март 202 г., е активността. Стойте далеч от противоречия!
Понеделник и четвъртък, ще са изключително трудни. В първия ден от седмицата бъдете готови и за много ожесточени кавги. Вторник и сряда са успешни и благополучни. Петък и уикендът също се очертават успешни.

Стрелец
Навлизате в период на просперитет и отлична реализация. Седмичният етап е ярко положителен и ще се запази такъв през следващите четири седмици. През този период ще можете да постигнете успешна реализация на не една, а няколко цели или в няколко направления. Ще успеете да приключите с успех спорни въпроси, които засягат не само професионалната ви стабилност, а и други важни теми от живота ви.
При все, че понеделник и вторник се очертават като успешни, няма да ви липсват и кавги през тези два дни.
Сряда ще ви донесе сериозно напрежение, но пък за сметка на това четвъртък се очертава като много хубав ден.
Петък, както и уикендът ще ви донесат много успехи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.