Седмичен хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. (II част) – някои ще получат възможността да се измъкнат от омагьосания кръг

0
415

Възползвайте се от най-изгодния за вас начин за реализиране на възможностите, които ви се предоставят

седмичен хороскоп
Възползвайте се от най-изгодния за вас начин за реализиране на възможностите, които ви се предоставят

Седмичен хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. (II част) – някои ще получат възможността да се измъкнат от омагьосания кръг

Съветът на седмичния хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. към представителите на зодия Рак, е да са по-коректни.

Приоритетът за представителите на царствената зодия Лъв, ще са добрите възможности в обществото.
Що се отнася до Девите – на тях им предстои повече натоварване в сравнение с обикновено.

Какво още да очаква всеки един от зодиакалните знаци, можете да научите в подробния седмичен хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. Ето какво вещае той:



Рак
Занимавайки се с лични и професионални въпроси, ще пристъпите добронамерено към решаването на проблеми от обществен и социален характер. Откажете се от употребата на прийомите. Те не само не ви помагат, а по-скоро пречат на реализирането на целите, които сте си поставили. Става дума за хитрите действия и прикриването на истината. Ако продължавате в същия дух, единственото, което ще постигнете, е да си докарате голяма беля до главата. Мобилизирайте се, и без това разполагате с добри възможности. Понеделник и вторник, са много добри. Сряда, четвъртък и петък ще ви донесат проблеми. За сметка на това пък уикендът се очертава страхотен.

Възползвайте се от шанса, който ви се предоставя

Лъв
Съвсем скоро ще имате възможността да се измъкнете от омагьосания кръг, в който имате усещането, че сте попаднали. Предупреждението, което бе отправено към Раците, е в сила и за представителите на зодия Лъв. Не си позволявайте да лъжете, но не позволявайте и да ви лъжат! Навлизате в положителен период за така желаната от вас реализация в деловите и обществените среди.
Контактите, които имате в обществото, ще ви предоставят отлична възможност за напредък.
Понеделник и вторник се очертават като страхотни дни, които ще донесат надежда. В сряда и четвъртък ще срещнете известни затруднения. Положителният петък ще бъде последван от труден уикенд.

Дева
Възползвайте се от най-изгодния за вас начин да реализирате всяка възможност, която ви се предлага през следващите дни. За разлика от предишни периоди, това седемдневие ще ви донесе допълнително напрежение. Няма да ви липсват и допълнителни трудности при справянето с проблемите в деловите и обществените среди.
Въпреки всичко, не забравяйте, че късметът ви е силен. Предстоят ви добри позиции в обществения сектор ,но в никакъв случай не се отпускайте, докато не реализирате целите, които сте си поставили.
Първите три дни от седмицата са благополучни, но четвъртък няма да е такъв. За сметка на това пък петък ще е благодатен. Събота ще създаде известни затруднения, а неделя ще е успешна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.