Днешният ден е специален и важен в астрологичен аспект

0
394

Според астрологичната прогноза денят е важен. Наложените през последните дни забрани отпадат

Ретрограден Меркурий приключи и забраните в астрологичен аспект свършиха

Денят 20 ноември е на границата между знака Скорпион и Стрелец. Скорпионът си отива, за да даде път на Стрелеца.

Но не това е най-важното днес.

На 20 ноември приключва действието на последния за тази година Ретрограден Меркурий. От 31 октомври до днес планетата беше променила своя ход на движение.

Астролозите алармираха, защото в този период положителната енергия на Меркурий се трансформира. И можеше да причини вреди на всеки човек.



Затова забраните бяха ясно очертани. Да не се предприемат кардинални и радикални действия. Ако в момента на планиране на нещо ново в период на Ретрограден Меркурий изглежда, че ще даде отличен резултат, може да се окаже точно обратното.

Астролозите съветваха да не си купувате дори нов телефон, ако това наистина не беше много спешно. Защото той може да се окаже дефектен. Или да прояви друг недостатък, който не сте успели да забележите в магазина.

Това се отнасяше още за предприемане на сериозни пътувания. За купуване на нови жилища и автомобили. Да сменяте своята работа.

Това, което можеше да се прави е да се довършат предварително планираните проекти. Т.е. вие трябва да пътувате в период на Ретрограден Меркурий в страната или зад граница. Но пътуването е било планирано преди този период, тогава опасности няма. Същото важи ако сте си поръчали стоки от магазина или по интернет преди, а ги получите в периода на Ретрограден Меркурий. Или ако сте уговорили покупката на ново жилище, а в периода получите ключовете и подпишете само финалните документи.

От 20 ноември вашият живот в астрологичен аспект продължава да тече без подобни ограничения. А от 17 февруари до 10 март 2020 г. отново влизаме в Ретрограден Меркурий.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.