Феновете на „Под прикритие“ са във възторг: Последната новина е страхотна

0
344

Култовият сериал „Под прикритие“ беше излъчен по БНТ от 2011 до 2016 г. Феновете научават една чудесна новина от пресцентъра на БТВ

Ще гледаме „Под прикритие“ по Нова ТВ

БНТ продаде правата за излъчване на „Под прикритие“ на Нова ТВ.

Това означава, че отново ще се срещнем с култовите герои, съобщиха от БНТ.  Но в съобщението не се казва кога точно започва неговото излъчване.

За пет сезона екипът засне 60 серии. Освен в България, продукцията обиколи света. Беше излъчен на три континента.

Главно действащо лице в преговорите беше настоящият генерален директор на БНТ Емил Кошлуков.



В интервю споделя, че това е едно много добро бизнес начинание. Нова ТВ открай време подкрепя българското кино. Заснети са и са показани редица успешни сериали. В момента се излъчва „Откраднат живот“.

Преди години гледахме „Етажна собственост“ (2011 г.). „София ден и нощ“ (2012 г.). „Ние, нашите и вашите“ (2017 г.). „Полицаите от края на града“ (2018 г.). „Господин Х и морето“ (2018), „Пътят на честта“ (2019) и други.

Зрителите на Нова ТВ за първи път имат уникалния шанс да гледат „Под прикритие“ по тяхната обичана медия. А това важи и за всички българи, които обичат екшъните и адреналина.

Да си припомним някои важни факти за култовия български сериал „Под прикритие“.

За пет години екипът засне 60 серии. Всички те ще бъдат излъчени по Нова ТВ. Продуценти са Димитър Митов и Димитър Гочев.

Участват едни от най-обичаните български актьори от няколко поколения. Цветана Манева (Цвета Андонова) е представител на най-старата българска школа. Владо Пенев (Емил Попов) и Михаил Билалов (Петър Туджаров) са представители на поколението зрели актьори.

Ще видим младите надежди Бойко Кръстанов (Ерол Метин), Александър Сано (Здравко Киселов – Здравко Косъма).

Кирил Ефремов е Тихомир Гърдев. Мариан Вълев се превъплати в ролята на Росен Гецов – Куката.

Българските зрители ще се срещнем отново с големия Чочо Попйорданов, който не е сред нас от 5 май 2013 г. Но пък неговият персонаж Момчил Нешев остана сред любимите на зрителите.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.