Тази зодия ще бъде подложена на сериозни изпитания

0
552

Новолунието ще постави ново начало

 

новолуние
Новолунието ще постави ново начало

Днес ще настъпи могъщо новолуние в знака на Скорпион, което ще донесе значителни промени на една зодия. Освен това тя ще бъде подложена на сериозни изпитания.

В астрологията чрез новолунието се измерва даден етап от жизнения цикъл на Земята. Поради тази причина то традиционно се свързва с поставянето на ново начало или нов жизнен етап.

Тази нощ настъпва поредното новолуние, което ще окаже влияние на всички зодиакални знаци. Най-голямо влияние обаче ще окаже върху една зодия. Много хора ще усетят, че силите им се задвижват и животът сякаш ще започне да тече на пълни обороти след застоя, който претърпяхте.

Именно това е времето, в което трябва да направите всичко по силите си, за да привлечете съдбата на своя страна.
Това новолуние ще остави някои неща в миналото или пък ще ги доведе до логичен завършек.



Други от вас ще се радват на вятъра на промяната, който ще постави новото начало.
Новолунието от тази нощ ще предложи нови решения и смели стъпки. Със сигурност обаче ще е нужно да се вслушате и в доводите на разума. В противен случай може да объркате нещо важно.

Новолунието ще постави ново начало

Новолунието ще бъде в знака Скорпион. Предвид, че днес е понеделник, а това е денят, който се счита за символ на новото начало, то нещата определено ще потръгнат към по-добро.
Една зодия обаче ще се окаже пред сериозно изпитание: от една страна новолунието е повод смело да поеме работата в ръцете си и да сбъдва мечти. От друга страна обаче съществува сериозна опасност от бързо разочарование. Важното е, че в крайна сметка ще излезете по-силни от създалата се ситуация.

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец)
От особена важност е да не влизате в раздори. Астролозите препоръчват да поемате само задължения, които можете да изпълните. Освен това не давайте воля на никакви силни страсти и емоции. Трябва да се вслушате в разума си. Обърнете внимание на интуицията си и дайте съвети на онези, които ги търсят.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог)
През този период трябва да си поставяте реалистични и изпълними цели. Само с ясна стратегия ще успеете да извлечете максимума от това Новолуние и да постигнете всичко онова, за което работите и мечтаете.

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей)
В периода на новолуние рискувате да се откъснете от реалността, бягайки след призраци от миналото. Не се оставяйте на миналото да ви разсейва. Никак не е случаен фактът, че хората и случките са останали в него. По-добре се погрижете за себе си, започнете да спортувате или просто се отдайте на почивка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.