Вижте какво издава зодията за любовните умения на мъжа (II част)

0
326

Мъжете Риби остават верни до край на своята любов

Както вече стана ясно зодията, под чиято звезда сме родени оказва огромно влияние върху живота и уменията ни.

Вижте какво могат в леглото представителите на силния пол според зодията си:

Везни
Везните са зодията, която е известна със своята хармония. Тези представители се отнасят с подобаващо уважение към всеки един. Избягват конфликтните ситуации. Те не изпитват никакви притеснения от това да се ангажират с годеж или брак.

Скорпион
Тези мъже ще ви завладеят с очарованието си още в първия миг, в който ги зърнете и ще останат такива до момента, в който не направите грешката да ги предадете.
Веднъж попаднали в зоната на врага, ще останете там за цял живот. Най-добрия начин да ги спечелите е като останете лоялни към тях.



Мъжете Риби остават верни до край на своята любов
Мъжете Риби остават верни до край на своята любов

Стрелец
Те са непоправимите оптимисти в зодиака.
Обожават забавленията в компанията на приятелите си. Онези от вас, които биха искали да имат по-близки отношения с тях трябва да са наясно, че не са склонни да се ангажират сериозно и обичат да гребат с пълни шепи от всичко, което им предлага животът.

Козирог
Няма по-резервирани и скучни мъже от представителите на тази зодия. Езикът на тялото им може да бъде разчетен доста трудно. Освен това те не предприемат първата крачка, а изчакват търпеливо някой друг да го направи.

Водолей
Те са изключително трудни за разгадаване поради честите промени, които настъпват в настроението им. Трудно можете да ги обвържете с брак, тъй като за тях той е клетка, в която не изгарят от желание да се затворят.

Риби
Мъжете от този зодиакален знак живеят в собствен приказен свят и едва ли има по-романтични от тях. Често изпитват големи разочарования от възникналите проблеми в отношенията с половинките им.
Това, което ги отличава от останалите е, че остават верни до край на човека, когото обичат, пише bg-astrology.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.