Емо Чолаков предрича адски наводнения и призова държавата да вземе мерки този път!

0
257

Апокалиптична синоптична прогноза прочете Емо Чолаков, синоптикът на bTV, и се помоли този път държавата да вземе нужните мерки

Апокалиптична синоптична прогноза прочете Емо Чолаков, синоптикът на bTV, и се помоли този път държавата да вземе нужните мерки, защото през цялата следваща седмица се очакват нови силни валежи, които са предпоставка за поредните порои и наводнения в различни краища на България.

Emo Cholakov
Емо Чолаков предрича адски наводнения и призова държавата да вземе мерки този път

Този път обаче, симпатичният водещ на прогнозата на времето не се шегуваше, а беше напълно сериозен като призова всички отговорни за това власт имащи да вземат отношение и мерки този път, за да не се налага отново и отново да коментираме как природата е взела поредните си жертви.

Емо Чолаков беше категоричен, че най-интензивните валежи се очакват от сряда до петък през идната седмица. Затова „поне веднъж, моля ви, покажете че имаме държава”, призова той всички, които са отговорни.

Миналото лято едно от най-сериозните бедствия бяха в Аспарухово. Седмица по-рано Емо Чолаков излизаше пред цяла България и всеки ден повтаряше прогнозата как небето ще се продъни и ще вали като из ведро.



След като никой не взе каквито и да било мерки, след бедствието във варненския квартал, Емо Чолаков даде няколко интервюта, в които ясно заяви болката си, че никой не се съобразява с прогнозите за времето, а именно те са алармите, които трябва да светнат и да предупредят управляващите да вземат нужните мерки и да спасят човешки животи.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.