Любовни предвещания за всяка зодия до края на 2019 година – някои от вас ще научат за предателство от любим човек, а други ще открият любовта на живота си (II част)

0
475

Едва ли сте си представяли, че една целувка може да преобърне света ви

 

любовен хороскоп
Едва ли сте си представяли, че една целувка може да преобърне света ви

Можете да научите с голяма точност какво ви очаква в любовен план до края на годината от този любовен хороскоп.

Ето какво сочи точният любовен хороскоп за представителите на всяка една зодия:

Дева
Любовта в никакъв случай не е забравила за вас. Дори напротив – подготвила ви е шеметна изненада, която ще стопли сърцето ви. В живота ви ще се върне любов от миналото, която ще ви покаже, че много съжалява за всичко, което някога ви е причинила. Свежото ново начало може да се окаже най-истинското нещо в живота ви досега, вещае точният любовен хороскоп.

Везни
Не е изключено до края на годината да влезете не в една, а в две връзки. Първата ще е много кратка, но пък за сметка на това умопомрачителна. Втората обаче може да се окаже много по-истинска, отколкото предполагате и да прерасне в невероятна любовна история. Готови ли сте за нея?



Скорпион
На обвързаните представители на зодията ще им се случат доста интересни неща до края на 2019 година. Не е изключено да научите за предателство на любимия ви човек, но не става въпрос за изневяра. Решението за това дали да продължите връзката си с този човек, ще бъде повлияно изцяло от моралните ви принципи. Не вземайте прибързани решения и се вслушайте в гласа на сърцето, а не само в този на разума.

Съдбата ще сложи край на вашата самота в най-скоро време

Стрелец
Едва ли сте си представяли, че една целувка може да преобърне света ви. Дори обвързаните от вас могат да бъдат въвлечени в любовно увлечение. Вие сами ще прецените обаче дали си струва да го пуснете в живота си или ще останете с човека, с когото сте във връзка.
Онези от вас, които не са обвързани ще повдигнат самочувствието си покрай множеството флиртове и вниманието, което получавате.

Козирог
Когато самотата продължи твърде дълго, тя се отразява зле на всеки един човек. За щастие това положение в живота ви ще се промени в най-скоро време. Вие не само ще срещнете сродната си душа до края на годината, а и ще я разпознаете по усещането, което ще ви връхлети изненадващо.

Водолей
Предстои ви бурно развитие в отношенията с любимия ви човек. Толкова много неща ще ви се случат за кратко време, че дори самите вие няма да можете да повярвате какви големи щастливци сте. Семейните Водолеи пък ще се зарадват на голяма новина – вероятно се досещате каква е тя.

Риби
Застоят в любовния ви живот ще бъде прекратен и ще се радвате на страстни мигове до края на 2019 година. В този период ще поставите началото на най-хубавото нещо на земята – да ви обичат и да обичате.
При обвързаните не се очакват съществени промени, но най-накрая ще се радват на хармонията във връзката им, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.