Любовни предвещания за всяка зодия до края на 2019 година – Някои от вас ще получат предложение за брак, а други ще сложат край на връзката, която ги задушава (I част)

0
338

Най-накрая ще разберете какво е да си истински обичан

 

любовен хороскоп
Най-накрая ще разберете какво е да си истински обичан

До края на годината не остава още много време, но според този любовен хороскоп много от зодиите ги чакат невероятни изненади.

Всеизвестен е фактът, че любовта често идва, без да пита. В този ред на мисли точният любовен хороскоп ще ви разкрие дали и вие не сте сред списъка на късметлиите.

Ето какво сочи точният любовен хороскоп до края на годината за всяка една зодия:

Овен
До този момент в любовен план годината бе доста противоречива за вас. Разбира се имахте не малко положителни емоции, но не липсваха и разочарования. Добрата новина за вас е, че до края на годината ще получите яснота за отношенията ви. Яснотата, на която отдавна се надявате и която отдавна чакате да внесе спокойствие в живота ви, какъвто и да е отговорът на вашия най-голям въпрос в любовта.



Телец
Тези от вас, които са в очакване на предложение за брак, най-накрая ще го получат и то по възможно най-милия начин. Няма никакво съмнение, че човекът до вас мисли да направи тази сериозна крачка и връзката ви върви в правилна посока. Тези от вас, които отдавна са минали този период, ги очаква още по-голяма изненада. За целта ще трябва да изчакате до края на годината. Това, което можем да ви разкрием засега е, че определено ще си струва чакането.

До края на годината ще получите изненадващ подарък от съдбата

Близнаци
Онези от вас, които все още са сами, най-накрая ще успеят да намерят половинката си, с която да споделят света. Най-после ще усетите онази тръпка, за която отдавна бленувате и която си спомняте бегло. Новият човек, който ще влезе в живота ви няма да ви предаде. Дори напротив – ясно ще ви даде да разберете, че можете да разчитате на него за всяко едно нещо.

Рак
За съжаление вие сте от онези зодии, които не биха могли да се похвалят с късмет, що се отнася до любовта. До края на годината обаче съдбата ще ви направи много изненадващ подарък, при това абсолютно заслужен. Най-после в живота ви ще се появи сериозен човек, който ще разбие представите ви за любовта на пух и прах. Ще настъпи така мечтания от вас момент, в който ще разберете какво е да си истински обичан.

Лъв
Когато една връзка не върви, е въпрос на време да бъде сложен край. До края на годината всички представители на огнения знак, които са в задушаваща и неподходяща за тях връзка, ще излязат от нея и то по най-добрия начин. Не се притеснявайте, няма да има нищо драматично. По-скоро ще поставите основите на пречистващо ново начало, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.