Тези три зодии ще бъдат застигнати от тежки проблеми през ноември

0
674

Опитайте се да стоите далеч от конфликти и разправии не само у дома, а и на работното място

 

зодии
Опитайте се да стоите далеч от конфликти и разправии не само у дома, а и на работното място

Експерти и психолози са категорични, че нивото на интелигентност и темпераментът, са заложени във всички зодии още с раждането им.

Астролозите потвърждават тези изследвания, допълвайки, че всеки човек е уникален, но някои звезди и планети определят характер, късмет, интелект и не на последно място – играят важна роля в живота им.

Те оказват влияние дори върху умствените възможности на всички зодии, както и върху тяхната психология.
В този ред на мисли, астролозите посочват кои зодии ще бъдат застигнати от тежки проблеми през ноември. Ако вашият зодиакален знак е в списъка, посочен по-долу, трябва да бъдете много внимателни, защото ви чакат тежки дни.

Ето кои зодии ще имат сериозни проблеми през настоящия месец:



Овен
Вие ще се сблъскате със сериозни неприятности още до края на първата седмица на ноември. Звездите ви съветват да се опитате да се контролирате, тъй като в противен случай много лесно ще бъдете въвлечени в семеен конфликт или пък на работното ви място. Той ще има доста тежки последствия за вас. През първата половина на месеца, по-добре останете насаме със себе си, станете асоциални за известно време и се фокусирайте основно върху проблемите си.

Не показвайте слабостите си пред околните

Близнаци
През този месец ще бъдете атакувани от енергийни вампири. Тези атаки могат да доведат дори до здравословни проблеми. В този ред на мисли, съветът на астролозите е да не показвате слабостите си пред околните и да избягвате всякакви разправии. Вие сте способни да прикриете много добре емоциите си и сега е моментът да се възползвате от тази ви черта.

Скорпион
За съжаление и вие се нареждате в списъка със застрашените от сериозни проблеми зодии през този месец. По всяка вероятност основният ви проблем ще бъде породен от факта, че ще обиждате познати и непознати, при това ще го правите съвсем несъзнателно. Дори отношенията ви с приятели и колеги ще са изключително напрегнати. Ще имате усещането, че всеки около вас се опитва да ви нарани или пък да ви заличи от лицето на земята. Направете всичко по силите си, за да възстановите енергията си до средата на месеца. Само така ще успеете да се вдигнете на крака през втората половина на ноември.

Все пак не трябва да забравяте, че зодиакалният знак не определя съдбата ви с точност и не е завинаги. В крайна сметка астрологията само насочва, а не се уповава на твърди факти. Тя не е гадание, а начин на разчитане на планетите, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.