Датата ви на раждане разкрива много интересни неща (II част)

0
393

Ще останете изненадани от разкритията

 

раждане
Ще останете изненадани от разкритията

Както вече споменахме в първата част на този материал, дори не сте предполагали колко интересни неща може да разкрие датата ви на раждане.

Оказва се, че тя е най-лесният начин да научите какви сте били в някой от предишните си животи. Направете бързо нумерологично изчисление, базирано на датата на раждане. Това, което е нужно да знаете, е датата, месецът и годината на раждане, ако става въпрос за друг човек, пише tribune.bg.

Изчисленията са повече от елементарни. Така например, ако сте родени на 16 октомври 1991 година, то вашето число ще е 1.
Събират се общо всички цифри на датата на раждане: 1 + 6 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 1 = 28, след което получения резултат редуцирате до едноцифрено число – 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1.

Остава ви да научите какво издава тази цифра за вас:



6
В някой от предишните си животи сте посветили преобладаващата част от времето си на духовното развитие. Вие сте служели на хората, занимавайки се с благотворителност. Това означава, че сте помагали безкористно на хората в нужда. Също така е възможно да сте били служител на църквата, свещеник или пък медик. Получавали сте добро заплащане. Въпреки това не може да се каже, че сте имали облага от тези пари, тъй като по-голямата част от тях са отивали за дарения.

Разберете какви сте били в предишен живот

7
Вашата дата на раждане сочи, че в някой от предишните си животи, сте били част от обществото на учените. Вашата страст към науката, е била безгранична. По всяка вероятност не сте създали собствено семейство. В това няма нищо странно като се има предвид, че преобладаваща част от времето ви, е било посветено на интелектуалното ви развитие и изобретенията. Обичали сте луксозния живот и в същото време сте се стремили по всевъзможен начин към него.

8
Ако в резултат на сбора сте получили числото осем, това означава, че в някой от предишните си животи, сте били обсебени от кариерата си. Били сте готови на всяка цена да постигнете целите си, дори да използвате незаконни или аморални средства. Това означава, че в сегашното ви превъплъщение ще е нужно да отработите голяма част от кармичните си дългове.

9
По всяка вероятност в някой от предходните си животи, вие сте били жена, близка до силните на деня. Не е изключено заниманията ви да са били насочени към изкуството. По всяка вероятност сте били дизайнер или пък моделиер. Красотата във всичките й проявления, е била вашата страст. Изпитвали сте неустоим стремеж за самоусъвършенстване. Поради тази причина сте украсявали всичко наоколо дори само с присъствието си, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.