Григор Димитров стана осиновител

0
151

Браво, Гришо!

Григор Димитров, сн: ФБ

Най-добрият бг тенисист Григор Димитров се класира за четвъртия кръг (8-на финал) в турнира по тенис на твърда настилка от сериите „Мастърс“ в Маями (САЩ) с награден фонд от 8,9 милиона долара.
Гришо  победи категорично немския тенисист  Яник Ханфман.

Григор Димитров постигна обрат на турнира в Маями.

В двубой от 3-я кръг първата ракета на България постигна категорична победа над 56-ия в световната ранглиста Яник Ханфман (Германия) с 6:1, 6:0 само за 46 минути българинът изигра един от най-добрите си мачове за този сезон. Григор Димитров достига до тази фаза на турнира в Маями за трети път в кариерата си след 2012 г. и 2016 г.

Григор Димитров спечели и уникален мач над Алехандро Табило в 3 сета (6:7, 7:6, 6:2) след 2 1/2  часа вълнуващо разиграване. В първите 2 сета пробиви нямаше, а сервисът на чилиеца беше негово най-голямо оръжие. Българинът бе пред отпадане, но направи минипробив в тейбрека на 2-я сет и 2:5 точки. Тогава Гришао обърна не само сета, но и самия мач, припомни gong.bg.



Точно в Маями най-добрият бг тенисист – Григор Димитров, за пореден път показа, че притежава огромно сърце!

Световният №13  посети приют за изоставени и изгубени кучета в Маями (САЩ) и не просто разгледа животинките там, но осинови 1 от тях.

Така даде нагледен пример и на американците за съпричастност.

С Гришо бяха неговите колеги Каспър Рууд,Кейти Боултър, Джесика Пегула, Алекс де Минор. Звездите на световния тенис подкрепят множество  инициативи по идея на организаторите на „Мастърс“ турнира, обявиха от btvsport.bg.

Екипът на topactualno.com  поздравява Григор Димитров за тази благородна постъпка! Пожелаваме на българския топ състезател и на неговото семейство здраве. На Гришо  амбиция и още много победи, с които да радва всички българи! Мачкай, Гришо!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.