Датата ви на раждане разкрива много интересни неща (I част)

0
405

Ще останете изненадани от разкритията

 

раждане
Ще останете изненадани от разкритията

Дори не сте предполагали колко интересни неща можете да научите от датата си на раждане.

Истината е, че най-лесния начин да научите какви сте били в предишния си живот, е бързо нумерологично изчисление по датата на раждане.
Това, което е нужно да знаете, е датата, месецът и годината на раждане на дадения човек, ако не става въпрос за вас, пише tribune.bg.

Изчисленията са повече от елементарни. Така например, ако сте родени на 16 октомври 1991 година, то вашето число ще е 1.
Събират се общо всички цифри на датата на раждане: 1 + 6 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 1 = 28, след което получения резултат редуцирате до едноцифрено число – 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1.

Остава ви да научите какво издава тази цифра за вас:
1
Дейността ви е била свързана с изкуство и творчество. По всяка вероятност в предишен живот вие сте били признат художник или известен писател. Вероятността да сте живели в материален просперитет, е голяма. Въпреки това творческите ви занимания по-скоро са били ваше хоби. Препитанието си сте печелили от нещо, свързано с приложна работа като строителство или нещо подобно.



Вероятно ще ви е интересно да научите какви сте били в предишен живот

2
По всяка вероятност сте били част от политическия живот в предишен ваш живот. Най-малкото сте били обградени от влиятелни хора. Имали сте широка душа. Вашият основен стремеж е бил свързан с това да подобрите колкото е възможно повече живота на повече хора. Искали сте да го направите по-добър, щастлив и безопасен. Не е изключено да сте били актьор или танцьор. Истината е, че сцената ви е привличала. Тя обаче може да е била само ваше увлечение или хоби.

3
Предишният ви живот е бил свързан с публична дейност или участие във военни действия. Може да сте били писател, оратор или пък да сте заемали военен пост. Магическите неща са ви привличали и сте се стремили към езотерични знания.

4
Датата ви на раждане сочи, че в предишен живот вашата мисия е била свързана с изучаването на точните науки. Високият ви интелект в съчетание с отлична интуиция, са били вашата гаранция за успех в областта на науката или изобретенията. Не е изключено да сте били някой от големите учени. Тъй като така и не сте се научили как да печелите пари, това е задачата ви в сегашното ви превъплъщение.

5
Дейността ви е била тясно свързана със закона, вероятно сте били адвокат. Вие сте защитавали правата и интересите на хората в съда. Може обаче и да сте били търговец, при това доста проспериращ, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.