Скритото послание на днешната Синя Луна

Сигурно се чудите, защо я наричаме Синя Луна, след като сте погледнали небесното тяло и не сте забелязали тя да е в различен цвят

Явлението Синя Луна не се определя, като интересно и важно, заради цвета на небесното тяло. То не си сменя „дрехата“, а чисто и просто през определен период се случват четири пълнолуния за един сезон. И тази допълнителна фаза носи името Синя Луна.

Явлението Синя Луна не бива да ви плаши, но то има своите скрити послания
Явлението Синя Луна не бива да ви плаши, но то има своите скрити послания

На всеки две години и половина ние се оказваме под влиянието на Синята Луна и сме объркани, какво по-точно се очаква от нас и какви са скритите послания. Напоследък четем толкова фаталистични прогнози, че е хубаво да внесем известна яснота по въпроса. Няма опасност от нашествие на върколаци и вампири, а и не е задължително да ни разтърсят кой знае какви нечувани катаклизми, природни бедствия или инциденти.

По принцип по пълнолуние енергията е засилена, емоциите са изострени, сетивата са чувствителни и ние сме склонни да тълкуваме всяко нещо много по-лично и чуждите думи биха могли да ни засегнат, дори без някой да е вложил негативизъм в тях. От там идват и рисковете.



В момента актуалната астрологична обстановка е такава, че сме под въздействието на няколко ретроградни планети. Това допълнително усилва потенциала за недоразумения, липсата на коректни отношения, а недоизказаното лесно се оказва повод за конфликт, тъй като провокира хората да реагират бурно.

Предвид актуалната фаза на Луната съвсем не е учудващо, че се стига до внезапни разпри, които никой не е очаквал. А тези моменти се приемат символично за кулминация на нещо в нашия живот – било то партньорство, работен проект или обучение. От тази гледна точка често те се свързват и със слагането на край, приключването и освобождаването.

Ако имате такава необходимост, може да използвате периода активно, да се отърсите от неблагодарни ангажименти, да ревизирате приятелства и любови. Отново ще повторим и за ретроградните планети, които сега действат, независимо дали вярвате в астрологията или не. Те ни дават насока за размисли в духа на посланието на днешната Синя Луна.

Съвсем подходящо е да седнем и да си направим равносметка, какво бихме искали да продължи оттук нататък и какво предпочитаме да отстраним, за да не ни тежи повече.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.