Всяка зодия има свой коронен номер в любовта. Ето какъв е той

0
279

Когато са влюбени, те са закачливи, весели и остроумни

Всяка зодия разполага със своя коронен номер в любовта.

зодия
Когато са влюбени, те са закачливи, весели и остроумни

В следващите редове ще ви разкрием какви са в любовен план представителите на всяка зодия. Ще научите техните силни и разбира се слаби страни.

Ето ги и тях:

КОЗИРОГ
Представителите на тази зодия винаги се държат студено, без значение, че отвътре изгарят. Като половинки в любовен план, те са изключително тесногръди и винаги поставят всичко под въпрос. Ако успеете да ги засегнете по някакъв начин, ще се уверите колко отмъстителни могат да бъдат. Имайте предвид, че не понасят каквито и да било емоционални изблици.



В същото време не може да се отрече, че са изключително лоялни, търпеливи, сериозни, щедри, толерантни и внимателни партньори. В този ред на мисли с тях ще уцелите десетката. Те не само ще ви изслушат, а и ще приемат проблемите ви присърце и ще впрегнат всички сили, за да ви помогнат.

ВОДОЛЕЙ
Казват, че ви обичат, но в същото време оставате с впечатлението, че обичат таблета си повече от вас. Има обаче някои издайнически черти, по които можете да разберете, че представител на зодия Водолей е влюбен. Те стават още по-заядливи и непоследователни. Колкото и странно да ви звучи егоизмът им вместо да намалява се засилва още повече.

Когато са влюбени, те са закачливи, весели и остроумни. Те са изключително толерантни и надеждни партньори. С тях няма да станете свидетели на дребнавост. Никога няма да ви кажат, че са ви подарили скъп подарък и очакват същия жест от ваша страна. Дори и през ум няма да им мине подобно нещо, защото са изключително широко скроени по природа.

РИБИ
Когато са влюбени представителите на зодия Риби имат склонността да изпадат в сълзливо самосъжаление, без каквато и да било причина за това. Не им обръщайте внимание, те просто обичат да се усамотяват, за да имат възможността да се наплачат на воля. Ако човек ги гледа отстрани ще остане с впечатлението, че им харесва да се чувстват отхвърлени, нещастни и безнадеждни. Стават отвратителни за хората около тях, когато изпаднат в състояние на сладка меланхолия. В нередки случаи стават зли и вниманието никога не им е достатъчно. дори целият свят да се е вгледал в тях, те ще искат още и още.

В същото време трябва да се отбележи, че не са злопаметни. Те веднага ще простят прегрешението ви, стига да се разкаете. Любвеобилни и грижовни са. На тях може да се разчита, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.