Всяка зодия има свой коронен номер в любовта. Ето какъв е той

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Когато са влюбени, те са закачливи, весели и остроумни

Всяка зодия разполага със своя коронен номер в любовта.

зодия

Когато са влюбени, те са закачливи, весели и остроумни

В следващите редове ще ви разкрием какви са в любовен план представителите на всяка зодия. Ще научите техните силни и разбира се слаби страни.

Ето ги и тях:

КОЗИРОГ
Представителите на тази зодия винаги се държат студено, без значение, че отвътре изгарят. Като половинки в любовен план, те са изключително тесногръди и винаги поставят всичко под въпрос. Ако успеете да ги засегнете по някакъв начин, ще се уверите колко отмъстителни могат да бъдат. Имайте предвид, че не понасят каквито и да било емоционални изблици.


В същото време не може да се отрече, че са изключително лоялни, търпеливи, сериозни, щедри, толерантни и внимателни партньори. В този ред на мисли с тях ще уцелите десетката. Те не само ще ви изслушат, а и ще приемат проблемите ви присърце и ще впрегнат всички сили, за да ви помогнат.

ВОДОЛЕЙ
Казват, че ви обичат, но в същото време оставате с впечатлението, че обичат таблета си повече от вас. Има обаче някои издайнически черти, по които можете да разберете, че представител на зодия Водолей е влюбен. Те стават още по-заядливи и непоследователни. Колкото и странно да ви звучи егоизмът им вместо да намалява се засилва още повече.

Когато са влюбени, те са закачливи, весели и остроумни. Те са изключително толерантни и надеждни партньори. С тях няма да станете свидетели на дребнавост. Никога няма да ви кажат, че са ви подарили скъп подарък и очакват същия жест от ваша страна. Дори и през ум няма да им мине подобно нещо, защото са изключително широко скроени по природа.

РИБИ
Когато са влюбени представителите на зодия Риби имат склонността да изпадат в сълзливо самосъжаление, без каквато и да било причина за това. Не им обръщайте внимание, те просто обичат да се усамотяват, за да имат възможността да се наплачат на воля. Ако човек ги гледа отстрани ще остане с впечатлението, че им харесва да се чувстват отхвърлени, нещастни и безнадеждни. Стават отвратителни за хората около тях, когато изпаднат в състояние на сладка меланхолия. В нередки случаи стават зли и вниманието никога не им е достатъчно. дори целият свят да се е вгледал в тях, те ще искат още и още.

В същото време трябва да се отбележи, че не са злопаметни. Те веднага ще простят прегрешението ви, стига да се разкаете. Любвеобилни и грижовни са. На тях може да се разчита, пише Блиц.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар