Казват, че вашата зодия в любовта е…

0
324

Скорпионите имат твърде развито собственическо чувство

Както вече разбрахте вашата зодия оставя своя отпечатък дори и в любовен план.

зодия
Скорпионите имат твърде развито собственическо чувство

В зависимост от това под влиянието на коя зодия се намирате, се държите в любовта и с партньора си.
Колкото и невероятно да ви се струва, зодиите управляват целия ви живот, без значение дали ви се вярва или не.

Ето как се държите в любовта в зависимост от вашата зодия:

ВЕЗНИ
Колкото и заслепени от любов да са представителите на зодия Везни, те винаги виждат едно отражение в огледалото – своето собствено. Само и единствено него. Казано с други думи представителите на тази зодия, са непоправими егоцентрици. Ако ги гледате отстрани ще останете с впечатление, че са емоционално лабилни хора. Те трудно вземат решения, дори в случаите, когато става въпрос за собствените им чувства. Това е и една от причините, поради които се държат дистанцирано. Това обаче не им пречи да са твърде завистливи и постоянно да се извъртат от думите си.



В тяхна защита обаче трябва да признаем, че са изключително обаятелни. Те обичат да показват любовта си. Те са изключително щедри, нежни, обичливи, чувствени, и не на последно място – справедливи.

СКОРПИОН
Скорпионите имат твърде развито собственическо чувство. При това до такава степен, че често пъти граничи с деспотизъм. Болезнено ревниви са и няма да ви позволят да погледнете друг човек, пък било то и близък роднина. Ще ви се наложи да се съобразявате безпрекословно с всяка тяхна прищявка, ако все пак се влюбите в тях. Често пъти ще ви поставят клопки, които имат за цел да проверят дали сте им верни. Смятат, че имат правото да манипулират и лъжат по възможно най-безцеремонния начин в името на любовта.

В същото време не може да им се отрече, че са неустоими, защото много добре знаят как да ухажват любимия си човек. В този ред на мисли едва ли някой би могъл да им устои. Те са отдадени, страстни и щедри. Изключително грижовни и търпеливи са към човека, когото обичат.

СТРЕЛЕЦ
Когато стрелата на Амур уцели някой от представителите на зодия Стрелец, те съвсем обезумяват. Превръщат се в хлапета със своето нетърпение, липса на чувство на мярка и разум. В същото време често се държат сякаш нямат нищо общо с вас и не изпитват никакви чувства. Не се изненадвайте, ако ви оставят изненадващо и хукнат на купон с приятели, типично в техния стил.

Въпреки всичко, те са завладяващо чаровни и позитивни личности. Техният ентусиазъм е заразителен, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.