Научете каква е всяка зодия в любовен план

0
298

Не бива да очаквате от представителите на зодия Дева страстни любовни излияния

Може би е излишно да споменаваме, че знакът на вашата зодия влияе дори на мислите и поведението ви в любовен план.

зодия
Не бива да очаквате от представителите на зодия Дева страстни любовни излияния

Ако искате да разберете какво влияние има вашата зодия в любовта, прочетете следващите редове:

РАК
Запазената марка на тази зодия е рязката смяна на настроенията. Освен това често пъти изпадат в депресивни състояния. Те могат да сменят настроението дори само от една дума, казана накриво. Към всичко това трябва да се прибави и собственическото им чувство, както и маниакалната им ревност.

Не може обаче да се отрече, че са страстни, нежни и грижовни, и обичат силно. Изключително лоялни са, без оглед на това дали става въпрос за приятелство, любовни отношения или роднински връзки. Верни са докрай.



ЛЪВ
Едва ли някой има съмнение, че егото на представителите на зодия Лъв върви три крачки пред тях и пет метра след тях. Именно поради тази причина не е никак трудно да ги настъпите по егото. Когато това се случи обаче, очаквайте рязко да обърнат палачинката. Точно в този момент, те ще се превърнат в нещо ужасно. Съвсем скоро ще разберете, че когато е засегнато егото на горделивия Лъв, той става злобен и изключително жесток.

Тези ревнивци са в състояние да вдигнат най-кошмарния скандал, който някога сте виждали.
Все пак е добре да кажем, че когато са в добро разположение на духа, са изключително мили и грижовни. Те са щедри и лъчезарни личности. Представителите на царствената зодия са надеждни партньори, които винаги ще ви подкрепят. Освен това са изключително чувствителни и страстни любовници.

ДЕВА
Докато всички останали влюбени са готови да качат на пиедестал обожаваната от тях личност, то представителите на зодия Дева изготвят списък с недостатъците ви. Това се прави единствено с цел някой ден да може да ви ги изброи всички по ред на номерата.
Те не само са свръх директни и критични, а в нередки случаи са и твърде груби. В състояние са да влудят и най-спокойното същество на планетата с постоянното си тревожно суетене.

Тук е моментът да кажем, че не бива да очаквате от представителите на зодия Дева страстни любовни излияния. Те няма да се постараят да ви свалят звезди от небето, нито пък ще правят някакви други показни номера.
Тези хора могат да ви допаднат само в случай, че търсите съвестен, скромен, грижовен, надежден, практичен и отговорен партньор. В противен случай няма смисъл да си губите времето, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.