И полицаят започна да се смее (случката се разигра тази нощ)

0
1082

Гражданин подава сигнал в полицията. Тази нощ се е разиграла случка, която влезе в националните новини. Дори полицаят започна да се смее

Полицаят от СДВР се смее на така обърнатия Трабант, но продължи да си върши работата  изключително професионално Сн: БГНЕС

В центъра на София пред жилищна сграда е паркиран Трабант.

Трабантът на пръв поглед е в много добро състояние.

Тази нощ обаче се е оказал пречка за пристигналият „Форд“. Просто заемал цяло парко място. И водачът на „Форд“-а обърнал Трабанта на една страна, за да паркира своето ново возило.

Тази случка се разигра на пресечката на ул. „Любен Каравелов“ с бул. „Раковски“.



Жители на кооперацията направили снимки и ги разпространили в социалните мрежи.

На място пристигна репортер на БГНЕС. Въпреки комичната ситуация, на подадения сигнал на тел. 112 на място пристигнаха униформени.

И макар, че полицаят от снимката се смее на вида на Трабанта обърнат на една страна, той започна да си върши работата професионално.

Днес са били разпитани живущите в кооперацията. Образувано е досъдебно производство. Направили са проверка дали има нанесени щети по калника и вратата на Трабанта, след като е бил обърнат по този начин.

Но разследването още не е приключило. Развитието на случката ще бъде интересна. Много хора се питат дали един човек сам е обърнал Трабанта по този начин или са били повече мъже.

В социалните мрежи се появиха и закачливи коментари.

Граждани предлагат по този начин да бъдат паркирани автомобилите, за да се пести място.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.