Стойте далеч от мъжете, носещи тези имена!

0
505

Направете си добре сметка можете ли да живеете с такъв човек

 

имена
Направете си добре сметка можете ли да живеете с такъв човек

Никак не е случаен фактът, че редица специалисти съветват да стоите далеч от мъжете, носещи тези имена.

Факт е, че името до голяма степен определя човека. Дори мнозина твърдят, че то може да предначертае съдбата ви.

Ето кои са мъжките имена, нареждащи се в топ три, за чиито представители семейната идилия далеч не е на първо място:

Александър
Мъжете с тези имена, са доста сложни и противоречиви личности. Трудно им е да спазват общоприетите норми и правила. За сметка на това, те лесно градят кариера и осъществяват дори и най-амбициозните си планове. Именно това до известна степен изтласква семейството им на заден план.
В търсене на идеалите си, той може да бъде женен няколко пъти, но нито един от браковете му да не е сполучлив. Тези мъже често пъти се връщат в миналото, припомняйки си предимствата и пропуснатите възможности.



Не казвайте, че не сме ви предупредили!

Владимир
Ако имате в обкръжението си мъж с това име, несъмнено сте забелязали, че комуникацията с него, е изключително сложен процес. Тези мъже са затворени в себе си и доста егоцентрични личности, които се интересуват само и единствено от себе си.
Освен това са доста уязвими, което позволява да бъде обиден много лесно. Имайте предвид, че след това дълго време ще избягва този, който го е наранил.
Изборите, които Владимир прави, често пъти не могат да бъдат разбрани от околните, тъй като са взети от силно нарцистичен и самонадеян човек. За този мъж семейството и семейният уют, са на заден план.

Иван
Това е последното от трите мъжки имена, от които трябва да стоите далеч. Имайте предвид, че този съвет е във ваша полза и ако го пренебрегнете, нещата определено няма да са във ваш интерес. Мъжете, носещи името Иван обикновено са наясно как се печелят пари. Те са способни да натрупат пачки буквално от въздуха. Това обаче означава, че почти не им остава време за семейството и то автоматично отива на заден план. Ценностите и приоритетите на мъжете, носещи това име, са различни от на останалите. Изключително е трудно някоя дама да се омъжи за мъж, носещ това име, тъй като те правят всичко по силите си, за да избегнат брака, пише jenata.blitz.bg.

Е, след като ви разказахме какви опасности стоят зад тези мъжки имена за всяка дама, дръзнала да приближи до тях, изборът остава на вас. Имайте предвид, че ако пренебрегнете съветите, негативите ще останат само и единствено за вас. И после да не кажете, че не сме ви предупредили!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.