Сложете задължително тези неща на трапезата си на Нова година, за да се радвате на богатство и просперитет (II част)

0
288

Би било добре да се съобразите със съветите на астролозите

 

нова година
Би било добре да се съобразите със съветите на астролозите

След броени дни е Нова година – времето, в което се сбогуваме със старата и посрещаме новата година.

Добре е да сте наясно с основните компоненти, които трябва задължително да присъстват на трапезата ви при посрещането на 2020 година, ако искате да се радвате на богатство и просперитет. Както знаете, следващата година ще премине под знака на металния плъх.

Съобразно това, астролозите посочват кои ястия трябва да присъстват задължително на трапезата ви на Нова година. Всеки е наясно с факта, че в края на старата година си даваме нови обещания и си правим равносметка за отминалите 365 дни.
Едновременно с това правим планове за по-добър живот, питайки се какви изненади ще ни поднесе новата година.

Предвид факта, че 2020, е Годината на металния плъх, на трапезата ви задължително трябва да присъстват ако не всички, то поне някои от тези ястия. Ето кои са те:



Салата с ядки
Несъмнено ще зарадвате плъха и ще си навлечете добра карма, ако на трапезата ви на Нова година присъстват ядки или ястия с тях.

Сирена
В никакъв случай няма да сгрешите, ако подредите на трапезата си и плато с различни видове сирена. Плъхът несъмнено обожава този деликатес. Можете да украсите платото с маслини, лимон и различни видове билки.

Вслушайте се в съветите на астролозите

Хапки с хляб
Всякакъв вид хапки с хляб като брускети, франзели и сандвичи с хляб, са добре дошли на трапезата на Нова година.
Още по-добре би било, ако ги допълните с любимите на гризачите маслини, краставици, чери домати, риба и/или скариди.

Месо
Пилешко, пуешко или телешко, са най-подходящите меса за посрещането на 2020 година. Освен това са нискокалорични. Основната задача е, месото или ястието, приготвено с него да не е мазно.

Компот
При все, че малцина слагат обичайно на трапезата си на Нова година компот, той несъмнено е идеално питие. Гризачите обожават сушените плодове, а вие можете да ги приготвите в различни вариации. Ето и някои от тях:
– Ябълка и круша
– Дива круша
– Кайсия
– Праскова
– Стафиди и сини сливи

Нискоалкохолни напитки
Сервираните предястия така или иначе предразполагат към употребата на нискоалкохолни напитки. Имайте предвид, че плъхът не обича силният алкохол. Ето какви опции имате в този ред на мисли:
– Бяло или червено вино
– Сайдер
– Пенливо вино или шампанско
– Различни видове коктейли.

Не на последно място, трябва да отбележим, че е добре да отпразнувате посрещането на 2020 година в тих семеен кръг. Добре е около масата да се съберат само близки хора, а тя да е отрупана с лакомства и вкусотии, за да ви тръгне именно така и през новата година, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.