Така се правят убийствени пилешки воденички с гъби (бързи и лесни)

0
903

Тези пилешки воденички с гъби се правят бързо и лесно, а са невероятни

пилешки воденички с гъби
Разкошни стават тези пилешки воденички с гъби, топят се в устата

Предлагаме ви рецептата за пилешки воденички с гъби, които са неустоимо вкусни. Правят се много лесно и винаги се получават отлично. Доволни ще останете.

Трябват ни един пакет воденички, 300 грама гъби, половин пакетче масло, две глави лук, соев сос, червен пипер, черен пипер, сол на вкус. Може и без сол, ако соевият сос е от соления.

Първо трябва да си сварим хубаво воденичките. След това във вече разтопеното масло си запържваме нарязания лук и нарязаните гъби.

Изсипваме към тях малко от прецедения бульон, получен при варенето на воденичките. След това ги задушаваме за още няколко минутки лука и гъбките.



После добавяме към тях воденичките, заедно със соевия сос, черния и червения пипер на вкус. Разбъркваме много хубаво цялата тази вкусотия и изчакваме още 4-5 минутки, преди да я свалим от котлона.

Както виждате, нищо и никаква работа не е тази рецепта. Но пък става толкова вкусна и уханна, че и ушите ще си изядете. Само заклет вегетарианец би се намусил на това ястие.

Тези воденички стават, както за основно ядене, така и за незаменимо мезе. Стига да имате добра компания и солидно количество пивко питие, нищо друго не ви трябва, за да си прекарате една прекрасна вечер.

В рецептата може да сложите и не само воденички, но и пилешки сърца, както и пилешки дробчета.

Става още по-невероятно, но си е и по-пипкаво. Затова ви съветваме първо да опитате по посочения начин и тогава да доукрасявате.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.