Васил Божков е бита карта

0
485

С Васил Божков е свършено, смята бившата разследваща журналистка Миролюба Бенатова. Бизнесменът е загазил сериозно и най-вероятно никога няма да го видим отново в познатата му светлина!

От повече от 20 години Васил Божков е един от най-влиятелните хора в България. Сигурно не си знае милионите, но очевидно е сгафил пред някого или с нещо, защото го грози затвор.

Васил Божков
Васил Божков го загази

Главният прокурор Иван Гешев обяви, че Черепа е пуснат за общодържавно и международно издирване. Обвиненията срещу него са, че е главатар на организирана престъпна група, занимаваща се с пране на пари, рекет и др. престъпни дейности.

Остава загадка обаче как така медиите се свързват с Божков, когато от органите на реда не могат да го открият. Това стана причина за множество подигравки и осмивания в интернет.

Миролюба Бенатова, която доскоро работеше като разследващ журналист, също взе отношение по темата. Тя е на мнение, че това е краят на ерата „Васил Божков“.



„Започнат ли такива крупни фигури като Васил Божков да дават интервюта всеки ден, става ясно, че са бита карта. Чак тогава свободата на словото им става висша ценност. И им е важно да има кой да ги пита и изслуша. Защо не по-рано?! И защо всеки от „битите богати и влиятелни“ не пропуска да даде своя дан към обезсмислянето на журналистиката преди да го заболи?! Питам си и отговор не искам.“, сподели гледната си точка във Фейсбук Бенатова.

Собственикът на „Левски“ по всяка вероятност вече е извън България и е доста възможно повече никога да не стъпи на нашата територия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.