Стойчо Керев разгадава тайните и мистериите на човечеството

0
508

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост ни отвеждат от наши дни до времето на древните цивилизации, за да ни напомнят за присъствието на  извънземните

Стойчо Керев в „Новото познание“ с гост проф. Филипов

Гост в „Новото познание“ е проф. Лъчезар Филипов.

До скоро науката е смятала, че пирамидите са египетски патент. Построени са от 15 до 20 000 работника – роби, които влачели огромните камъни. А това са каменни блокове с тегло 50 до 60 тона.

И целта на тези пирамиди е да бъдат гробници на фараоните.

Тези пирамиди никога не са били гробници на фараони. Египетските владетели са погребвани в Долината на фараоните.



Науката днес датира пирамидите на 15-16 000 години. Технологията за построяване с робите е невъзможна. Самите пирамиди са изключително сложни технически и технологични структури.

Наскоро са били открити още две камери в Хеопсовата пирамида. Камерите са от гранит. Гранитът е особен материал, казва проф. Филипов.

Пирамидите не са патент на Древен Египет. Пирамиди има по цялата Земя. Те са разположени върху зоните с енергийна активност на планетата.

Друга голяма загадка са статуите на Великденските острови.  Оказало се, че част от великаните, които тежат по 25 тона, гледат в една и също посока. Погледите им са насочени някъде напред към океана.

Учените установили, че на 6000 км напред от Великденските острови има друг такъв остров. На него също има подобни огромни фигури. Изследователите само могат да гадаят каква информация е била предавана от едното място към другото и обратно.

Смята се, че преди 5-6 000 години, когато са издигнати тези статуи не е имало мореплаватели.

С помощта на музика от флейта тези огромни фигури сами долитали и падали на местата си, разказват легендите на местните хора.

Цивилизацията на Пумапунко. Това е една уникална строителна площадка. Камъните са изрязани по някакъв начин, който дори днес ние не знаем.

През последните 100 и повече години човечеството активно използва технологии от извънземните. Но все още тази информация се крие. Президентите Никсън и Кенеди са били в течение с наличието на НЛО. Мистерията Розуел и много други потвърждават тази информация.

Още изключително интересни и непознати факти ще научите от видеото долу от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на проф. Филипов.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.