Шеф Петров разкри как се получава болестта рак

0
472

Шеф Петров е в кулинарията от много дълго време и е наясно с ползите и вредите на храната. Именно това разкри във Фейсбук!

“НАЙ-ЛОШИТЕ БАКТЕРИИ ” Великата Инквизиция, която сме приели в телата си, микро организмите на Сатан”
….. в тялото на човека са Сапрофити от рода на “Ешерихия коли” , те живеят във всички, кротки и добри, организма ги е приел и не се бори с тях. ОБАЧЕ….

шеф Петров
шеф Петров разкри за бактериите и тяхната огромна вреда върху човешкия организъм

Когато човек направи някоя грешка, изяде миризливо месо или злоупотреби с алкохол, те се активират. Идва тяхното царство, започват да прояждат организма, създават патогенни клетки, докарват “РАК”, те не се интересуват, че голяма част от тях ще умре с това тяло което те инфектират, защото това е тяхната същност. Те всъщност не знаят, че са изчадия от Ада, защото вътрешно си мислят, че са борци на добро, никога не си задават въпроса, “Кой вреди в името на доброто, кой наказва” …но те са бактерии, и ние живеем на тяхната планета, ние си мислим, че те са дребни и малки, че тази планета е наша….

Сега си представете, че както бактериите са малки и невзрачни, това сме ние хората във времето и пространството …и ако искате да познаете ИЗЧАДИЯТА НА АДА, ПРОСТО СГРЕШИТЕ… те ще ви убият в името на ДОБРОТО…. . те не знаят, че са Проклетници, ТЕ ДАЖЕ ХОДЯТ НА ЦЪРКВА, те кращават децата си, те няма да го разберат преди краят им….НО ВИЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!”

Източник: Фейсбук профила на шеф Петров, без редакторска намесаloading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.