Шеф Петров разкри как се получава болестта рак

0
500

Шеф Петров е в кулинарията от много дълго време и е наясно с ползите и вредите на храната. Именно това разкри във Фейсбук!

„НАЙ-ЛОШИТЕ БАКТЕРИИ “ Великата Инквизиция, която сме приели в телата си, микро организмите на Сатан“
….. в тялото на човека са Сапрофити от рода на „Ешерихия коли“ , те живеят във всички, кротки и добри, организма ги е приел и не се бори с тях. ОБАЧЕ….

шеф Петров
шеф Петров разкри за бактериите и тяхната огромна вреда върху човешкия организъм

Когато човек направи някоя грешка, изяде миризливо месо или злоупотреби с алкохол, те се активират. Идва тяхното царство, започват да прояждат организма, създават патогенни клетки, докарват „РАК“, те не се интересуват, че голяма част от тях ще умре с това тяло което те инфектират, защото това е тяхната същност. Те всъщност не знаят, че са изчадия от Ада, защото вътрешно си мислят, че са борци на добро, никога не си задават въпроса, „Кой вреди в името на доброто, кой наказва“ …но те са бактерии, и ние живеем на тяхната планета, ние си мислим, че те са дребни и малки, че тази планета е наша….

Сега си представете, че както бактериите са малки и невзрачни, това сме ние хората във времето и пространството …и ако искате да познаете ИЗЧАДИЯТА НА АДА, ПРОСТО СГРЕШИТЕ… те ще ви убият в името на ДОБРОТО…. . те не знаят, че са Проклетници, ТЕ ДАЖЕ ХОДЯТ НА ЦЪРКВА, те кращават децата си, те няма да го разберат преди краят им….НО ВИЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!“

Източник: Фейсбук профила на шеф Петров, без редакторска намеса



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.