Опозореният шеф Петров се мъчи да се измъкне „сух“ от скандала с недоволната клиентка

0
390

Шеф Петров се забърка в голям скандал, след като наяве излязоха негови псувни, обиди и заплахи към клиентка, дръзнала да не хареса ресторанта му!

Наскоро на показ излязоха „дано умреш от глад“, „ще те намеря лесно, боклук“ и други подобни изрази на шеф Петров към Антония Теофанова.

шеф Петров
Голям скандал с шеф Петров

Жената, която живее в Англия, разкри публично, че не си пада по гозбите на звездата от „ВИП Брадър 2017“, лед което Борис Петров изля истинска помия върху нея.

Днес той продължава с атаките, макар и значително по-мек. Вижте последните му публикации по темата:

„Всеки глупак мисли, че може да съсипе бизнеса и да изяде хляба на наякой друг… ?!?!? Може и да е прав, скоро ще разберем!? Както и всички които се замесват в тази лъжа на госпожицата от Англия… В тази държава, всяка мишка може да се подиграва с някоя личност… защото нямаме закони, но вие които живеете в чужбина, рискувате много! Приятен ден… не треперете, кой каквото е направил, ще си получи заслуженото! Групичките за омаскаряване…също!“



„Когато не можеш да разделиш, обикновен и политически хейт и организирана престъпност……ще ползваме случая за да имаме същите закони за Интернет в България, като тези в Англия!

Госпожица Теофанова и групата… ясно се вижда, че атаката не е към Шеф Петров(всеки има право да ме хейто в нета), НО, атаката е към СМАЗВАНЕТО, НАМАЛЯВАНЕТО НА РЕЙТИНГ УМИШЛЕНО на един бизнес в България, атаката е към целия ресторант и гостите му. Атаката е към всички които се трудят в този ресторант… е г-це Теофанова, интернет е за сякакви простотии но не и за това. Ако в България нама закони за това в Англия има.. Ще се видим в съдът в Англия, с теб и приятелите ти! Радвам се, че се пuбликува във всички сайтове в България, Блиц и така нататък, надявам се че ще свидетелстват в Едно правово място като Добрата Стара Англия!“

*Фейсбук цитатите са без редакторска намеса!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.