Шеф Петров призовава: Купувайте от пазара, не от хранителните вериги!

0
289

Шеф Петров е категоричен, че по пазарите има много по-качествена храна, отколкото в магазините. Кулинарният майстор твърди, че на пазара могат да се открият натурални продукти!

Шеф Петров, който има ресторант на пъпа на София, но за когото усилено започна да се говори чак след участието му във „ВИП Брадър“ преди 2 години, направи важен призив към хората. Вижте го в оригинал!

шеф Петров
Шеф Петров изригна срещу хранителните вериги

„Хора!
Пазарувайте от Пазарите, от производителите, има хора с години на едно и също място! Забравихте ли как на времето, родителите ни имаха пряка връзка с търговците!? Знаеха ни пренпочитанията, имаше разговори и усмивки, в месарницата в хлебарницата в Плод и Зеленчук, заделяха дори за Домашните Любимци!?

Спрете като Овце да се катерите на автомобилите си и да пълните гушите на тези гадни Хранителни Вериги които ни отнеха всичко човешко и родно, превърнаха подавачите в хищници и поставиха от двете страни на барикадата българи които да се намразват, като в гадно Гейско Реалити…

Спрете да купувате от Веригите, вземете само неотложното за всичко останало отидете на пазара ..Така бавно но сигурно ще ги изпъдим от където са дошли!



Нека върнем, разделната Търговия, където ПРОДАВАЧА ЩЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ СТОКАТА КОЯТО ВИ ПРОДАВА, ТА ДОРИ С ЕВРОПЕЙСКА ЩАМПА..
ЗА верегите сега сте само овце, производителите също! Долната статия със сланинате е такава, защото Веригите притискат и производителите с Цени..

Ако разделим хранителните продажби на сектори тогава ще върнем и истинските търговци и производители! ВЕРИГИТЕ УНИЩОЖАВАТ И ВАС И ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ!
България е Малка и аграрна Страна, няма нужда от тези Вериги.. Нека започнем от някъде!“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.