Илиана Раева с най-хубавия коледен подарък: Златните момичета са златни човеци!

0
350

Илиана Раева е възхитена от своите момичета, които за пореден път й показват, че я уважават безкрайно много. Тя сподели историята в социалната мрежа!

Илиана Раева:

„Тази сутрин получих поредния си предколеден подарък!✨❤️🎁

Те не са само “златни момичета”! Те са “златни Човеци”!

Минутки красота в навечерието на Коледа✨



Непрекъснато получавам поздравления за състезателките ни от националния отбор. За успехите им, за поведението им, за отношението им към хората, за възпитанието им, за добротата им… За всичко, до което се докаснат хората, които ги познават и тези, които ги виждат за първи път.

Илиана Раева
Илиана Раева възхитена от своите момичета

Истината е, че ние, ръководители и треньори, много се стараем да ги изграждаме И като личности с необходимите качества и добродетели, с характер и поведение, достойни за пиадестала, на който се намират в световния спорт и в обществения живот. Лично за мен е важно и да съхраним тяхната индивидуалност, различност и уникалност, с която всеки човек е надарен от Бог и родителите си, защото това е даденост, която трябва да се уважава, усъвършенства, подпомага и развива.

Някой ден наистина ще разкажа, лично аз на какво съм ги учила, какво съм искала да правят, да разбират, да осъзнават, което няма нищо общо с тренировъчния процес, а е свързано с техния светоусет и отношение към хората, към тези, с които работят, с допира им до самите себе си и непознатия и необятен техен собствен свят.
Мисля, че постигнатото в тази сфера съответства и е в закономерност на успехите им в този толкова красив, труден, набиращ шеметна скорост в света спорт – Художествената гимнастика.

Невероятни истории бих могла да споделя, които ще ви оставят без дъх от вълнение, защото те наистина не са една или две, свързани с техни постъпки, отношение и преживявания.

Днес ще споделя нещо красиво, мило и искрено свързано с ансамбъла.
Тази сутрин се събудих и прочетох съобщение от дизайнерката Елена Златева, която облече със свои рокли ансамбълът ни и треньорката им Весела Димитрова за “Спортист на годината 2019”.

Елена Златева е бивша гимнастичка по художествена гимнастика. Дори съм имала удоволствието да я тренирам. Впечатляващо смела и много интересна като стил гимнастичка. Няма как и да не е смела- дъщеря е на олимпийския шампион по вдигане на тежести Асен Златев. Заедно с него покорявахме световните спортни върхове и сме много големи приятели. Не сме се виждали обаче от много години с него.

Елена е от Пловдив и спечели наградата “НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР” за 2018 год. на наградите “Златна игла”. Следя развитието и и се радвам за нея, защото е талантлива и много отдадена на професията си. Когато Симона дойде при мен и ми каза, че Елена иска да ги облече за церемонията ми стана приятно.

Ето го съобщението на Елена Златева, което не е твърде лично и смятам, че ще достави само красиви и приятни чувства в душата на всеки, който го прочете. А тези дни, наистина трябва да отпуснем душите, да им обърнем повече внимание и да ги нахраним с повече любов, добрина и красота:

“Г-жо!!!
Още ме държи емоцията от възможността, която имах да се запозная лично с ансамбъла и да ги облека!
Тотален професионализъм от тяхна страна!! Дрехите са върнати в перфектно състояние! Уникално отношение и ТОЧНОСТ!
Тези качества и действия, не срещам често в работата ми, затова съм толкова впечатлена!
Спомних си какво е да си СПОРТИСТ! 😊😊♥️
Благодаря Ви!🙏🏽
Светли празници!

П.С. Получихте ли книгата от баща ми? 🙂”

Веднага и отговорих!
Да, получих книгата написана от баща и “Пътят на скитника”, с прекрасното послание “Нa Илиана, желязната Лейди, с пожелание за здраве, радост и успехи, които изглежда са генетично неизбежни!”
Очарована съм, че Асен е написал книга и с удоволствие в почивните дни ще и се отдам!
Благодаря, Асене!❤️

Да, това са нашите момичета навсякъде, не само на състезание!
Те предизвикват много възхищение с поведението си и с отношението си!
Около празничните дни се случиха и други много красиви неща и предстоят да се случват. Те са свързани с това, че те и колегите ми, и всички ние се опитваме да правим красиви чудеса за различни хора. Всъщност, правенето на чудеса трябва да е наше ежедневие и да носи радост точно толкова голяма на направилиите ги, колкото на получилите ги!

Днес Елена Златева направи своето предколедно чудо за мен!
Толкова красиво стопли душата ми с това съобщение…❤️
Благодаря ти, Елена!❤️
Не спирай да успяваш и не спирай да посочваш доброто и стойностното!
Обичам те!❤️“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.