Шок: Маскираният, който обра банков клон, е син на уважаван българин

0
325

Вчера маскиран мъж нахлу в банков клон в София и отмъкна 11 000 лева. Днес преди обяд полицията го залови, а сега обявиха неговата самоличност

Обирджията на софийския банков клон се оказа синът на Георги Чапкънов

Това е добрата новина, защото откраднатите пари ще бъдат върнати.

Лошата новина е, че въпросният обирджия е най-малкият син на големия Георги Чапкънов. Полицията бързо хванала обирджията, защото чорапът на главата му се скъсал и лицето се показало.

Скулпторът Георги Чапкънов потвърдил пред „24 часа“, че става дума за неговия син, но отказал да коментира проблема.

Канстантин Чапкънов също е скулптор като своя именит и изключително талантлив баща. Но през последните години нямал достатъчно работа. Издръжката на семейството станала много трудна, коментира преди 2 години бащата пред БТВ.



Георги Чапкънов помагал финансово на своя син, но липсата на финансова сигурност дала своето отражение.  Константин Чапкънов започнал да взема дрога и задлъжнял финансово.

Сутринта, когато МВР обяви, че крадецът е задържан, казаха, че половината от сумата е в дома на обирджията. Но явно липсващите средства е дал на дилърите още вчера след обира.

Много е жалко, когато кадърни и талантливи хора са обречени на мизерия, а разни тарикати и мошеници се чудят за какви глупости да харчат парите си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.